Μπουφόν: Είναι καλύτερο να νιώθεις πίεση

14:58 4/2/2013 - Πηγή: AEK365

Στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, η πρωτοπόρος Γιουβέντους έχει δυο ισοπαλίες και μια ήττα γεγονός που επέτρεψε στην Νάπολι να πλησιάσει σε απόσταση τριών βαθμών με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν να υποστηρίζει πως αυτός και οι συμπαίκτες του λειτουργούν καλύτερα υπό πίεση.

Σε δηλώσεις του μετά την νίκη επί της Κιέβο με 2-1, ο αρχηγός της Γιουβέντους τόνισε: "Είναι καλύτερο να νιώθεις πίεση, τουλάχιστον εμείς αποδίδουμε καλύτερα όταν νιώθουμε πως οι αντίπαλοι μας βρίσκονται κοντά μας και δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους. Επιπλέον, όποιος καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα

θα νιώσει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, αφού θα έχει πάρει έναν τίτλο μετά από έντονο ανταγωνισμό. Μετά τα αποτελέσματα του Ιανουαρίου, το Καμπιονάτο απέκτησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αυτό είναι καλό για το ποδόσφαιρο της χώρας μας".
Για την μάχη που θα δώσει η πρωταθλήτρια Ιταλίας με την Νάπολι, ο Μπουφόν δήλωσε: "Μπορεί να έχουμε μια διαφορά τριών βαθμών από την Νάπολι, πρέπει όμως να παίξουμε στην έδρα τους. Η ομάδα του Ματζάρι είναι πολύ δυνατή, δεμένη και με σαφείς αγωνιστικούς προσανατολισμούς. Έχει ωριμάσει και είναι έτοιμη να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Θεωρώ πως κανείς δεν έχει κάποιο προβάδισμα αυτή την στιγμή. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες".

Keywords
Τυχαία Θέματα