Μπουφόν: Συμπτωματικό το 1-1

10:33 24/10/2012 - Πηγή: AEK365

Με τρεις ισοπαλίες ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του 5ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ η Γιουβέντους μετά και το 1-1 με την Νόρτζελαντ, αποτέλεσμα συμπτωματικό όπως υποστήριξε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν ο οποίος στάθηκε στο γεγονός πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Πάρκεν", ο αρχηγός της Γιουβέντους τόνισε: "Το αποτέλεσμα είναι εντελώς συμπτωματικό. Η Γιουβέντους έπρεπε να επιβάλει τον ρυθμό της και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Έπρεπε να

μπούμε από την αρχή με πάθος και να τελειώσουμε το ματς. Αντίθετα, δώσαμε την ευκαιρία στους αντιπάλους μας να ισορροπήσουν το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και να παίξουν και εκείνοι. Στο δεύτερο, αντίθετα, υπήρχε μόνο μια ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Τους παίξαμε μονότερμα, αλλά δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις όποιες ευκαιρίες κάναμε. Αφήσαμε άδικα δυο βαθμούς".
Για την συνέχεια της Γιουβέντους στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μπουφόν δήλωσε: "Πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι και να δούμε τι θα κάνουν και οι άλλοι. Αν στο τέλος παλεύουμε με την Τσέλσι, την Σαχτάρ ή την Νόρτζελαντ για την πρόκριση, λίγη σημασία έχει. Αυτό που προέχει είναι να είμαστε στο τέλος εμείς μέσα στους δυο πρώτους".
Όσο για το γκολ που δέχτηκε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο έμπειρος τερματοφύλακας τόνισε: "Η φάση από την οποία προήλθε το δικό τους γκολ ήταν μια απλή κατάσταση που την περιπλέξαμε μόνοι μας. Δώσαμε ένα φάουλ ενώ είχαμε την κατοχή της μπάλας και εκείνοι μας τιμώρησαν. Βλέποντας τον αγώνα κατάλαβα πως θα έβαζαν γκολ από στημένη φάση μόνο και έτσι έγινε. Μετά παίξαμε καλά, αλλά μπορέσαμε να βάλουμε μόνο ένα γκολ και να μείνουμε στην ισοπαλία".

Keywords
Τυχαία Θέματα