Μπόβαλης: Όλοι ενωμένοι την κρίσιμη εβδομάδα

13:21 4/3/2012 - Πηγή: AEK365

Τα περιθώρια για την ΑΕΚ έχουν στενέψει ασφυχτικά. Σε λιγότερο από έναν μήνα θα βρεθεί και πάλι... απέναντι από την ΟΥΕΦΑ, ωστόσο μέχρι τις 20 του Μαρτίου, θα πρέπει να φανεί συνεπής και να έχει προχωρήσει σε πληρωμές των πρώτων διακανονισμένων οφειλών προς τους ποδοσφαιριστές. Ο χρόνος πιέζει επικίνδυνα και ο Ηλίας Μπόβαλης, μέσω του aek365, στέλνει το δικό του ενωτικό μήνυμα προς όλους. Ο Γενικός

Διευθυντής της ΠΑΕ, θεωρεί πως η εβδομάδα που μπαίνουμε, είναι η πιο καθοριστική στην ιστορία της ΑΕΚ, παραδέχεται πως η κατάσταση είναι σε οριακό σημείο και καλεί όλους να ενωθούν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή προς το συμφέρον της ομάδας:

«Μπαίνουμε ίσως στην πιο κρίσιμη εβδομάδα στην ιστορία της ΑΕΚ. Σε αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δείξουν όλοι τις προθέσεις τους. Νυν μέτοχοι, πρώην μέτοχοι και όλοι οι επιφανείς ΑΕΚτζηδες. Η οικογένεια της ΑΕΚ, τους έχει όλους ανάγκη και δεν περισσεύει κανείς. Αυτή λοιπόν την εβδομάδα θα πρέπει να είμαστε όλοι μονιασμένοι και ενωμένοι (Μελισσανίδης, Νοτιάς, Παππάς, Χατζηιωάννου, Γκούμας, Κανελλόπουλος, Ντέμης, Suporters, «Θεμέλιο 21», Τροχανάς, κόσμος) για τον έναν και μοναδικό στόχο που έχουμε. Η ΑΕΚ να βγει από το τέλμα και να επιστρέψει εκεί που ανήκει».

Και επειδή η εβδομάδα αυτή κλείνει με εντός έδρας ντέρμπι, ο Ηλίας Μπόβαλης αναφέρεται και σε αυτό και ζητάει δυναμική παρουσία του κόσμου για να στηρίξουν την ομάδα και να στείλουν το δικό τους, ηχηρό μήνυμα: «Παράλληλα, αυτή την εβδομάδα και ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ την στήριξη του κόσμου μας. Τον θέλουμε κοντά μας γιατί πάντα είναι η «δύναμή» μας. Παρότι η ομάδα έχει πολλά προβλήματα, χθες έκανε το καλύτερο ημίχρονό της και δεν κέρδισε από ατυχία. Κάποια στιγμή θα κερδίσουμε και την... ατυχία. Είναι σίγουρα η πιο κρίσιμη εβδομάδα για την ιστορία της ΑΕΚ και από τις εξελίξεις αυτών των ημερών θα ξεκαθαρίσει το μέλλον της, διότι πλέον είμαστε σε οριακό σημείο. Καλώ λοιπόν όλους για μία εβδομάδα... ειρήνης, για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας. Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε τη λύση αν πραγματικά το θέλουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα