Μπράμος: Είμαι κατενθουσιασμένος

18:04 4/10/2012 - Πηγή: AEK365

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπράμος:

Ποιες είναι οι σκέψεις σου καθώς πλησιάζει το πρώτο σου παιχνίδι στην Euroleague;

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Κάθε παίκτης θέλει να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο και η Euroleague είναι το υψηλότερο επίπεδο, οπότε ανυπομονώ να ξεκινήσει καθώς τα τελευταία χρόνια δούλεψα σκληρά για να φτάσω μέχρι εδώ».

Ποιος είναι ο ρόλος που σου έχει αναθέσει στο παρκέ ο προπονητής σου, Αργύρης Πεδουλάκης;

«Πηγαίνουμε σιγά. Βρισκόμαστε μαζί περίπου έξι εβδομάδες.

Κάποιοι άργησαν να ενσωματωθούν όπως ο Ρόκο Λένι Ούκιτς. Όλοι ψάχνουν το ρόλο τους μέσα από τις φιλικές αναμετρήσεις, μέσα σε αυτούς και εγώ».

Πως οι πιο έμπειροι στην ομάδα βοηθούν τους νεότερους να προετοιμαστούν για το τι να περιμένουν από την Euroleague;

«Κάθε μέρα στην προπόνηση μας λένε 1-2 πράγματα από την εμπειρία τους. Κάποιοι έχουν παίξει 8, 9 ή και 10 χρόνια στη διοργάνωση. Ξέρουν πως είναι το παιχνίδι και προσπαθούν κάθε μέρα να μάθουν πράγματα».

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Φενερμπαχτσέ Ούλκερ, η Χίμκι και η Ολίμπια Λιουμπλιάνας. Ποια η γνώμη σου για τους αντιπάλους;
«Είναι δύσκολος όμιλος. Κάθε ομάδα έχει τη δική της παράδοση στη διοργάνωση. Έχουν καλά ρόστερ όμως κάθε ματς στην Euroleague είναι δύσκολο δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αντίπαλος σου. Κάθε βραδιά πρέπει να παίξεις το μπάσκετ σου για να νικήσεις».

Πόσο ενθουσιασμένος είσαι που θα έχεις την ευκαιρία να παίξεις μπροστά στο κοινό του Παναθηναϊκού;

«Είμαι κατενθουσιασμένος. Έπαιξα την πρώτη μου χρονιά εδώ στο Περιστέρι, μια μικρότερη ομάδα. Οι Έλληνες οπαδοί είναι πολύ ενθουσιώδεις, είναι το καλύτερο κοινό στην Ευρώπη. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά τους ξέρω ότι θα βοηθήσουν την ομάδα πολύ».

Keywords
Τυχαία Θέματα