Μπρουσιανός Να πληρώσουν αυτοί που έχουν ηθική ευθύνη

21:22 23/3/2012 - Πηγή: AEK365

Είναι ελάχιστες οι φορές που έχουμε ακούσει, από μέλος της διοίκησης (πρώην και νυν), να μην... καλύπτει τους μετόχους της «ομάδας» του 2004, αλλά να τους θεωρεί υπεύθυνους και να το τονίζει με δηλώσεις του. Για την ακρίβεια, έχει συμβεί μία-δυο φορές. Ο Ηλίας Μπρουσιανός, αντιπρόεδρος των Supporters και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, σε μία από τις ελάχιστες τοποθετήσεις του, μιλάει στο aek365 και καλεί όλους ηθικούς υπεύθυνους -όπως τους χαρακτηρίζει- να κάνουν το χρέος

τους και να μην αφήσουν την ομάδα να... φυτοζωεί στην Σούπερ Λιγκ, για 1,2 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, όμως, ζητάει και από τον κόσμο το αυτονόητο. Να στηρίξει την ομάδα με την παρουσία του στο γήπεδο, φωνάζοντας ένα δυναμικό... παρών. Ένα κάλεσμα προς όλους, προκειμένου έστω και την ύστατη στιγμή η ΑΕΚ να γλιτώσει από τα χειρότερα.

Συγκεκριμένα, η δήλωση αναφέρει:

«Πρέπει όλοι να αναλογιστούμε έστω και την ύστατη στιγμή, ότι η ΑΕΚ για 1,2 εκατ. ευρώ περίπου δεν θα παίζει του χρόνου στην Ευρώπη, δεν θα μπορεί να κάνει μεταγραφές, δεν θα μπορεί να είναι ανταγωνιστική.

Καλώ τον απλό κόσμο της ΑΕΚ, αν δεν μπορεί να βοηθήσει από το υστέρημά του, τουλάχιστον να έρθει μαζικά την Κυριακή στο γήπεδο και να περάσει ένα ευχάριστο απόγευμα βλέποντας την αγαπημένη του ομάδα, αλλά κυρίως καλώ όλους αυτούς που του έχουν -πάνω από όλα- την ΗΘΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ να σκεφτούν τις επιπτώσεις, της ως τώρα αδιαφορίας τους, για να έχει μέλλον η ομάδα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Keywords
Τυχαία Θέματα