Χάινκες: Μαγική νύχτα

07:52 26/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η Μπάγερν Μονάχου πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μέσα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" επικρατώντας της Ρεάλ Μαδρίτης στα πέναλτι (3-1) σε μια μαγική νύχτα για τους Βαυαρούς όπως σημείωσε ο Γιούπ Χάινκες.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του δεύτερου ημιτελικού, ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου τόνισε: "Είναι μια μαγική νύχτα για την Μπάγερν. Στα πρώτα 15 λεπτά αντιμετωπίσαμε πολύ μεγάλα προβλήματα, αλλά στην συνέχεια η ομάδα μου πήρε τον έλεγχο του αγώνα και κυριάρχησε. Οι παίκτες μου αντέδρασαν ιδανικά. Αμέσως μετά

το 1-0 είχαμε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουμε και λίγο μετά το 2-0 τα καταφέραμε. Δεν περιοριστήκαμε στην διαφύλαξη του 2-1 και παίξαμε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Ήμασταν απλά εξαιρετικοί και δίκαια φτάσαμε στον τελικό, αν δούμε συνολικά την εικόνα του αγώνα, αλλά και του πρώτου ημιτελικού. Είναι τεράστια επιτυχία να αποκλείεις την Ρεάλ μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου σε έναν ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Πρόκειται για μια ξεχωριστή στιγμή στην ιστορία του συλλόγου. Τώρα θα πρέπει να ηρεμήσουμε και να προετοιμαστούμε για τους δυο τελικούς που έχουμε μπροστά μας με Τσέλσι και Ντόρτμουντ".

Keywords
Τυχαία Θέματα