Χαλάει και του Λίνεν!

13:05 10/10/2012 - Πηγή: AEK365

Σε ένα κακόγουστο σήριαλ έχει εξελιχθεί η ιστορία με τον αντικαταστάτη του Βλάχου στην ΑΕΚ, καθώς χαλάει και του Λίνεν! Σε επικοινωνία που είχε ο Ανδρέας Δημητρέλος πριν μία ώρα με την πλευρά του Γερμανού τεχνικού, σύμφωνα με τον ίδιο τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, αξίωσε 200.000 ευρώ ως το τέλος της σεζόν! Ποσό... εξωφρενικό για τα δεδομένα της ΑΕΚ. Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με τον Δημητρέλο,

εκτός από τις 200.000 ευρώ ως το τέλος της σεζόν, ο Λίνεν ζήτησε 400.000 ευρώ για τον επόμενο χρόνο και η κουβέντα κάπου εκεί... τελείωσε!

Πάντως ο Δημητρέλος τόνιζε ότι χθες τα ξημερώματα είχε βρεθεί οικονομική φόρμουλα με τον Λίνεν, με την ΠΑΕ αρχικά να του προσφέρει 80.000 ευρώ ως το φινάλε της σεζόν και έφτασε στο σημείο να ανέβει ως τις 100.000 ευρώ. Σήμερα το πρωί όμως ο Γερμανός ανέβασε τις απαιτήσεις του και η υπόθεσή του δεν φαίνεται να προχωράει. Συν τοις άλλοις η ΑΕΚ δεν ήθελε να δεσμευτεί από τώρα και για την επόμενη χρονιά με τον Λίνεν, επιθυμώντας να κάνει νέα συζήτηση μαζί του τον Μάιο, περιμένοντας και τη νέα διοίκηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα