Χαλαρή πρόκριση για Τζόκοβιτς, Ναδάλ

14:10 1/10/2013 - Πηγή: AEK365

Στο τουρνουά China Open που διεξάγεται στο Πεκίνο, ο Νόβακ Τζόκοβιτς χρειάστηκε μόλις 54 λεπτά για να κερδίσει με 6-0, 6-3 του Τσέχου Λούκας Ροσόλ (Νο.46) και να συνεχίσει την προσπάθεια για υπεράσπιση του τίτλου του, αλλά και για παραμονή στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Στον δρόμο του τώρα βρίσκεται ο Φερνάντο Βερδάσκο, Νο.31 στον κόσμο, που άφησε εκτός τον Ινδό Σόμντεβ Ντεβάρμαν με 7-6(6), 6-3.
Οι υποχρεώσεις για σήμερα, ωστόσο, δεν τελείωσαν για τον Νόλε, αφού σε λίγη ώρα θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Στάνισλας Βαβρίνκα

και θα αντιμετωπίσουν τους Μπουπάτι/Λίντστεντ στον πρώτο γύρο του διπλού!
Σε χαλαρούς ρυθμούς και χωρίς να... θαμπώσει με την απόδοση του, ο Ράφα Ναδάλ προκρίθηκε και αυτός στον δεύτερο γύρο. Κέρδισε με 6-2, 6-4 τον μαχητικό Κολομβιανό Σαντιάγο Χιράλντο (Νο.87) σε 90 λεπτά και στην επόμενη φάση θα τα... πει με τον Γερμανό Φίλιπ Κολσράιμπερ (Νο.25) και θα προσπαθήσει να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τον τελικό της διοργάνωσης. Θυμίζουμε ότι εφόσον τα καταφέρει, ακόμα και αν ο Νόλε πάρει το τρόπαιο, θα φτάσει και πάλι στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης. H νίκη του Ράφα επί του Χιράλντο ήταν η 23η σερί σε σκληρή επιφάνεια!
Λίγο έλειψε να πέσει θύμα τεράστιας έκπληξης ο Τζον Ίσνερ (Νο.8 του ταμπλό), αλλά το... έσωσε. Ο πανύψηλος Αμερικανός κέρδισε τελικά τον Κινέζο Ντι Γου, Νο.243 στον κόσμο, με 5-7, 7-6(4), 6-3 και θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα