Χάλασε του Ρομπίνιο στη Σάντος

00:04 11/7/2013 - Πηγή: AEK365

Παρότι οι Ροσονέρι έριξαν την τιμή του 29χρονου στα 7 εκατ. ευρώ, το βραζιλιάνικο κλαμπ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να το παλέψει άλλο για τον πρώην άσο των Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι.

«Η Σάντος, ο παίκτης και η Μίλαν έκαναν ό,τι μπορούσαν για την πραγματοποίηση της μεταγραφής, όμως οι προσπάθειές τους δεν ήταν δυνατές να φτάσουμε στους σωστούς αριθμούς. Το κόστος της μεταγραφής, συμπεριλαμβανομένου του ποσού που πρέπει να πάρει η ιταλική ομάδα και ο μισθός του παίκτη είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα του ποδοσφαίρου της

Βραζιλίας» αναφέρεται στο κείμενο που ανέβηκε στο site της Σάντος.

Είναι πολύ πιθανό η κίνηση αυτή να αποτελεί κίνηση τακτικής για να πέσει ο «Ρόμπι» σε τιμή ευκαιρίας, όμως η εξέλιξη αυτή είναι εξαιρετικά δυσάρεστη για την Μίλαν, η οποία είχε σχέδιο να «διώξει» τον Ρομπίνιο για να πάρει τον Αντεμ Λιάγιτς της Φιορεντίνα, όμως αυτό -όπως φαίνεται- δεν θα συμβεί. Αντίθετα, δεδομένου ότι το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου λήγει το καλοκαίρι του 2014, δεν αποκλείεται να ανανεώσει προκειμένου οι Ροσονέρι να μειώσουν τον μισθό του. Δεδομένο είναι ότι δεν πρόκειται να γίνει κίνηση για άλλον επιθετικογενή παίκτη, αν δεν ελευθερωθεί θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα