Χαμόγελα στον ΠΑΟΚ

09:16 5/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας ήταν πανηγυρικό όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα.

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ, ο Λίνο, τόνισε: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός

έπαιξε καλά. Είχε πολύ καλούς παίκτες μπροστά και δυσκολευτήκαμε να τους μαρκάρουμε. Στην συνέχεια ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι παίρνουμε την νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ".

Ικανοποιημένος για τους τρεις βαθμούς της νίκης εμφανίστηκε ο νεαρός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, ο οποίος δήλωσε: "Περίμενα πολύ καιρό να παίξω βασικός, είμαι πολύ χαρούμενος που η παρουσία μου συνδυάστηκε με νίκη της ομάδας. Παίξαμε καλά, έξυπνα και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ο προπονητής μου ζήτησε να είμαι συγκεντρωμένος".

Για την κακή προϊστορία που έχει ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ μίλησε ο Μπρούνο Τσιρίλο με τον Ιταλό κεντρικό αμυντικό να δηλώνει: "Πάντα είναι πολύ δύσκολο όταν παίζεις με τον πρώτο όμως είχαμε τις δυνατότητες να ξεπεράσουμε αυτόν τον αντίπαλο και αυτό κάναμε σήμερα. Δείξαμε ότι το ταμπού του ΟΑΚΑ το ξεπεράσαμε". Για την συνεργασία του στην άμυνα με Χαλκιά και Μαλεζά ο Τσιρίλο δήλωσε: "Με τον Μαλεζά παίζω τρία χρόνια, έχουμε κάνει πολλά καλά παιχνίδια. Συνεργαζόμαστε πολύ καλά. Πάντως είναι πολύ πιο εύκολο να πεις κάτι σε έναν αμυντικό που παίζει άσχημα γιατί δεν φαίνεται στο παιχνίδι. Επιπλέον είναι αβαντάζ για τον ΠΑΟΚ που παίζει με τρεις πολύ καλούς τερματοφύλακες".

Ο έτερος κεντρικός αμυντικός και αρχηγός του ΠΑΟΚ, Στέλιος Μαλεζάς, στάθηκε στο πόσο καλό έκανε η ευρωπαϊκή πορεία στον ΠΑΟΚ λέγοντας: "Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια μας βοήθησαν, αυτή είναι η αλήθεια. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα. Η ξεκούραση με την διακοπή οπωσδήποτε μας βοήθησε. Για τα πλέι οφ έχουμε δρόμο ακόμη. Θα δούμε ποιες θα είναι οι αντίπαλες ομάδες. Σκοπός μας είναι να πάμε έτσι μέχρι τα πλέι οφ και μετά να δούμε τι θα κάνουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα