Χαμός από την συμφωνία ΑΕΚ - Nova

09:42 7/8/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Την τηλεοπτική συμφωνία της ΑΕΚ με τη NOVA έχει πρώτο θέμα σήμερα η ΩΡΑ: "Super DEAL επιπέδου Super League", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: "Η ΑΕΚ πέτυχε αναλογικά καλύτερη τηλεοπτική

συμφωνία από τις περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λίγκα. Πάρα πολύ ψηλά έφτασε το συνδρομητικό κανάλι για να καταφέρει να αποσπάσει το "ναι" της Ένωσης. Έρχονται ανακοινώσεις για συμφωνίες - βόμβες και για το γήπεδο", καταλήγει η ΩΡΑ". Για τα μεταγραφικά η εφημερίδα τονίζει:
"Όσον αφορά στις δύο (λογικά) εναπομείνασες μεταγραφικές κινήσεις, δεν θα υπάρξει βιασύνη αφού το τεχνικό τιμ θέλει να βγάλει πιο οριστικά συμπεράσματα από τα πρώτα φιλικά στο Πήλιο".

SPORTDAY

"Νίκησε η NOVA!", γράφει με τη σειρά της η SD για τη συμφωνία που έκανε με την ΑΕΚ, τονίζοντας επίσης: "Την υπόθεση χειρίστηκε προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με την επιστροφή του οποίο στα κοινά του «Δικεφάλου», υπήρξε μεγάλη κινητικότητα σε πολλά μέτωπα.

Ένα από αυτά ήταν και η μετάδοση των παιχνιδιών της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν. Τα χρήματα που θα εισπράξουν οι «κιτρινόμαυροι», σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεπεράσουν κατά πολύ το 1 εκατ. ευρώ και έπειτα από διαπραγματεύσεις με τα δύο συνδρομητικά κανάλια, ήρθε η συμφωνία με την NOVA.

Όλο αυτό το διάστημα ο «Τίγρης» ασχολούνταν με την υπόθεση και χθες ο Γιώργος Ρόκκας προχώρησε τα διαδικαστικά.

Όσον αφορά τώρα τα εκτός έδρας ματς, τίποτα δεν είναι σίγουρο, αφού πρέπει πρώτα να καταρτιστούν οι όμιλοι και ενδέχεται να υπάρξει ατομική συμφωνία με κάθε ομάδα που θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ.

Ο κάθε αντίπαλος έχει τη δυνατότητα να κάνει μια ξεχωριστή συμφωνία με τον οποιοδήποτε τηλεοπτικό κανάλι.

Από την πλευρά της, η Nova έχει κάνει ήδη κάποιες με τους υπεύθυνους του πρωταθλήματος και υπάρχει η πρόθεση να προκύψουν ξεχωριστές συμφωνίες για κάθε ένα από τα παιχνίδια που θα δώσει η «Ενωση» μακριά από το ΟΑΚΑ.

Πλέον οι ιθύνοντες του συλλόγου και ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα ασχοληθούν με το θέμα του χορηγού της φανέλας για την επόμενη σεζόν. Οι αξιώσεις της ΑΕΚ ανέρχονται στο 1 εκατ. ευρώ και βρίσκονται σε συζητήσεις με δύο εταιρείες, χωρίς να έχει επιτευχθεί κάποια συμφωνία".

LIVE SPORT

"Μένει Κάντζα", γράφει με τη σειρά της η LIVE SPORT προσθέτοντας για την ΑΕΚ: "Πάνω από 1 εκατ. το deal με το κανάλι που θα δείξει και τα φιλικά παιχνίδια". Επιπλέον, σημειώνεται πως οι παίκτες στους οποίους η ΑΕΚ οφείλει χρήματα ετοιμάζουν προσφυγές κατά Αδαμίδη, Δημητρέλου.

GOAL

"Χρυσό deal", γράφει με τη σειρά του το Goal έχοντας πρώτο θέμα τη συμφωνία της ΑΕΚ με τη NOVA: "Με προσωπικές επαφές και κινήσεις ο Δημήτρης Μελισσανίδης πέτυχε με τη NOVA τη συμφωνία της χρονιάς για το τηλεοπτικό συμβόλαιο της ΑΕΚ ύψους 1,5 εκατ. ευρώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα