Χαμός για ένα γραμματόσημο στη Γαλλία! (ΦΩΤΟ)

16:39 17/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ένα γραμματόσημο έχει προκαλέσει αναταραχή στη Γαλλία, το οποίο απεικονίζει τη Μαριάν της Γαλλικής Επανάστασης και παρουσίασε ο ίδιος ο Φρανσουά Ολάντ, την Ημέρα της Βαστίλης.

Το γραμματόσημο δεν άρεσε αρχικά στους Γάλλους και τα πράγματα έγιναν χειρότερα, όταν ο δημιουργός του, Ολιβιέ Σιαπά, αποκάλυψε ότι εμπνεύστηκε από την αρχηγό του γυμνόστηθου κινήματος των Femen, Ίνα Σεβτσένκο.

«Για όλους όσους ζητούν να μάθουν το μοντέλο στο οποίο βασίστηκε η Μαριάν, είναι ένα κράμα πολλών γυναικών αλλά κυρίως της Ινα

Σεβτσένκο», έγραψε ο Σιαπά στο Twitter.

«Την επέλεξα διότι μου φαίνεται προφανές ότι η Μαριάν της Επανάστασης, πέρα από το γεγονός πως ήταν γυμνόστηθη, θα είχε γίνει Femen», συμπλήρωσε.

Φυσικά, μετά από αυτό η κατάσταση δυναμιτίστηκε, ενώ η ίδια η Σεβτσένκο έβαλε φωτιά γράφοντας στο twitter: «Οι Femen είναι πάνω στο γαλλικό γραμματόσημο. Τώρα οι ομοφοβικοί, οι εξτρεμιστές και οι φασίστες θα πρέπει να μου γλείφουν τον κ... κάθε φορά που θέλουν να στείλουν κάποιο γράμμα»!

Ο Σιάπα δέχεται πλέον απειλές για τη ζωή του μέσω των social media, ενώ το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα της Γαλλίας ζήτησε μποικοτάζ του γραμματόσημου της Μαριάν!

Keywords
Τυχαία Θέματα