Χαμός για Φαν Πέρσι

16:46 16/8/2012 - Πηγή: AEK365

Δεν είναι μόνο οι απλοί φίλαθλοι της Άρσεναλ που έχουν εξαγριωθεί με την μεταγραφή του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γεγονός που τους οδήγησε να κάψουν οτιδήποτε θυμίζει τον πρώην αρχηγό της ομάδας, αλλά σε εκείνους που τα... χώνουν στον ποδοσφαιριστή για την απόφαση του προστίθενται και δημοσιογράφοι με τον Πιρς Μόργκαν να είναι ένας από αυτούς.
Ο Μόργκαν είναι γνωστός φίλος της Άρσεναλ με το δημοσιογράφο του CNN να γράφει αρχικά στο Twitter:

"Θα προτιμούσα να δω τον Φαν Πέρσι να σαπίζει με τους αναπληρωματικούς για έναν χρόνο παρά να τον πουλήσουμε στη Γιουνάιτεντ. Τι διάολο σκεφτόμαστε;". Στην συνέχεια χαρακτήρισε τον Φαν Πέρσι τον χειρότερο προδότη στην ιστορία του συλλόγου
Το... παραλήρημα του Μόργκαν συνεχίστηκε με τον ίδιο να απορεί: "Αν πήγαινε στο εξωτερικό θα το καταλάβαινα, αλλά στους χειρότερους αντιπάλους μας; Ασυγχώρητο" για να κορυφώσει την επίθεσή του προς τον 27χρονο ποδοσφαιριστή γράφοντας: "Περίεργο, νόμιζα πως ο Φαν Πέρσι ήταν διαφορετικός. Αποδείχτηκε ότι είναι άλλος ένας μισθοφορικό, άκαρδο, εγωιστικό σκ..ό!".
Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν παρέλειψε να επιτεθεί και στον εκτελεστικό διευθυντή της Άρσεναλ Ιβάν Γκαζίδη, ενώ θυμήθηκε και τον Σαμίρ Νασρί, ο οποίος το προηγούμενο καλοκαίρι πήγε στην άλλη ομάδα του Μάντσεστερ λέγοντας: "Συγχαρητήρια Νασρί, δεν είσαι πλέον ο πιο αντιπαθητικός πρώην παίκτης της Άρσεναλ στη Βρετανία".
Τελικά ο Μόργκαν αναφέρθηκε και στον Άσλεϊ Κόουλ αναφέροντας: "Καλά νέα Άσλεϊ, βρήκαμε τελικά κάποιον πιο παραδόπιστο από σένα".

Keywords
Τυχαία Θέματα