Χαμός στο Μάντσεστερ με Ρονάλντο

11:30 13/8/2013 - Πηγή: AEK365

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης δημοσιογράφος του SkySports και της ιστοσελίδας της Premier League σε μήνυμα του στο twitter ανέφερε πως έμαθε από "πηγή η οποία είναι συνήθως αξιόπιστη" ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στο Μάντσεστερ.
Λίγο αργότερα στην διαδικτυακή τηλεόραση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο παλαίμαχος παίκτης της ομάδας, ο Πάντι Κρέραρντ, ισχυρίστηκε πως ο γιός του έστειλε

μήνυμα που επιβεβαιώνει τις πληροφορίες.
Αμέσως "φούντωσαν" τα σενάρια που θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να επιστρέφει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους φίλους της πρωταθλήτριας Αγγλίας να μπαίνουν στα φόρουμ και να παραθέτουν γεγονότα που δείχνουν πως η επιστροφή του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού στο "Ολντ Τράφορντ" είναι πιθανή.

Μερικά από τα γεγονότα που κατέθεσαν οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι τα εξής:
1. Ο Ρονάλντο δεν έχει ανανεώσει ακόμη με τη Ρεάλ Μαδρίτης και το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.
2. Ο Αντόνιο Βαλένσια «άφησε» το νούμερο επτά, το οποίο είχε ο Κριστιάνο στη φανέλα του κατά τα χρόνια που πέρασε στο «Ολντ Τράφορντ».
3. Η Ρεάλ χρειάζεται χρήματα για να αποκτήσει τον Γκάρεθ Μπέιλ, παρά τους... φουσκωμένους τραπεζικούς της λογαριασμούς.
4. Ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν έχει κάνει ακόμη κάποιο μεταγραφικό «μπαμ» και η ομάδα στα φιλικά της έδειξε ότι ίσως χρειάζεται ενίσχυση.
5. Ο Ρονάλντο μαζί με κάποιους άλλους συμπαίκτες του στην εθνική Πορτογαλίας ζήτησαν ειδική άδεια για να απουσιάσουν από την συγκέντρωση της ομάδας τη Δευτέρα, και συγκεκριμένα την προπόνηση που ξεκινούσε στις 15:30 ώρα Ελλάδας «για όσο χρειαστεί».
Επίσης, την Δευτέρα συμπληρώθηκαν δέκα χρόνια ακριβώς από την υπογραφή του συμβολαίου του 28χρονου με τη Γιουνάιτεντ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ ο αγγλικός σύλλογος κληρώνει σε έναν τυχερό, σημείο από το χορτάρι στο οποίο πάτησε ο Ρονάλντο όταν πέτυχε το πρώτο του χατ -τρικ με την κόκκινη φανέλα μέσω διαδικτυακής κλήρωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα