Χαριστέας: Ομάδα της καρδιάς μου η Εθνική

08:50 12/10/2011 - Πηγή: AEK365

Το δικό του γκολ στην Τιφλίδα "σφράγισε" την απευθείας πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος στα τελικά του EURO 2012 με τον Άγγελο Χαριστέα να παραδέχεται πως η Εθνική ομάδα θα είναι για πάντα η ομάδα της καρδιάς του.

Σε δηλώσεις του στο NOVASPORTS FM 94.6, μετά το 2-1 επί της Γεωργίας, ο Χαριστέας τόνισε: "Είμαι πανευτυχής που επιστρέφω με γκολ

και πρόκριση. Θέλω να πω πως τα παιδιά κάνανε τεράστια προσπάθεια για να φτάσουν και να θέλουν νίκη δυο παιχνίδια πριν το τέλος για να πάρουν πρόκριση και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Αυτή είναι η ομάδα της καρδιάς μου, με αυτή έγινα γνωστός και μεγαλούργησα".

Σε ερώτηση αν φοβήθηκε το παιχνίδι, ο Χαριστέας δήλωσε: "Δεν φοβήθηκα καθόλου. Ήμουν ήρεμος και χαλαρός. Δημιουργήσαμε πάρα πόλλές φάσεις. Στα τελευταία παιχνίδια που είχα δει, σήμερα πετύχαμε τον σκοπό μας. Κρίθηκε στο ότι δεν τα χάσαμε όταν φάγαμε το γκολ. Βάλαμε την μπάλα κάτω και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε στην ομάδα έχουμε βοηθήσει τα άλλα παιδιά να μπουν στο κλίμα. Αυτή η ομάδα έχει αποκτήσει χαρακτήρα. Καταλαβαίνουν ότι πάμε πάντα για την νίκη. Χαίρομαι και για τους Κατσούρ και Κάρα γιατί έφεραν την ομάδα σε αυτό το σημείο. Και χαίρομαι για εμένα που γύρισα και με εμπιστεύτηκε ο προπονητής και τον δικαίωσα. Ήταν η ωραιότερη στιγμή που ήμουν με Κάρα, Κατσούρ και Φύσσα. Για μένα ήταν τέλεια η στιγμή και το χάρηκα πάρα πολύ".

Τέλος για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιους από τους νέους παίκτες της Εθνικής, ο Χαριστέας δήλωσε: "Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά που πήραν την ευκαιρία. Το τονίζω και πάλι πως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έχει τον χαρακτήρα να είναι στην Εθνική. Τον ξεχωρίζω γιατί τον έζησα στην Σάλκε. Παίκτες ακόμα πιο μικροί που βοήθησαν πολύ όπως ο Νίνης και ο Ζαραδούκας που έκανε σπουδαία προσπάθεια. Αυτή η Εθνική έχει αποδείξει πως έχει χαρακτήρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα