Επιτέλους νίκη για Άιντραχτ (VIDEO)

18:30 31/3/2013 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ- ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.: 2-3
Γήπεδο: Τρόλι Αρένα

Ιδανικό ξεκίνημα πραγματοποίησε η Γκρόιτερ Φιρτ, που άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Νέχριγκ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μάιερ βρήκςε με τον κεφάλι και έβγαλε κατά λάθος στον Ντζούρντζιτς που εξ επαφής έκανε το 1-0. Η Άιντραχτ όμως πίεσε από εκεί και πέρα, είχε ακυρωθέν γκολ στο 9ο λεπτό και στο 12' έφερε στα ίσα τα ματς. Ο Ινούι βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, έκανε το συρτό σουτ και νίκησε τον Γκριν.

Στο 38ο λεπτό ο Λάκιτς σούταρε

άστοχα από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 59' ο Άιγκνερ έδωσε το προβάδισμα στην Άιντραχτ. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα πέτυχαν και 3ο γκολ στο 68' με τον Μάιερ, ενώ στ 72' ο Σαραρέρ μείωσε σε 3-2 για την Γκρόιτερ Φιρτ.

ΓΚΡΟΪΤΕΡ: Γκριν, Ζίμερμαν, Σόμπιεχ, Μαβράι, Μπαμπά, Πέκοβιτς (80' Κλάους), Φίρστνερ, Νέχριγκ (62' Σμίντγκαλ), Πέτσος, Σαραρέρ, Ντζούρντζιτς.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Νικόλοφ, Γιουνγκ, Άντερσον, Τζαμπράνο, Όζπικα, Ρόουντ, Σβέγκλερ (83' Λάνιγκ), Ινούι, Άιγκνερ (87' Ρους), Μάιερ, Λάκιτς (76' Σελότσι).

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ- ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: 2-2
Γήπεδο: Volkswagen Arena

Βαθμούς κι εντυπώσεις μοιράστηκαν Βόλφσμπουργκ και Νυρεμβέργη (2-2) και τσίμπησαν από έναν σημαντικό βαθμό που τους φέρνει ένα βήμα πιο οντά στην παραμονή.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Βόλφσμπουργκ, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Ντιέγκο με τρομερή εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0. η πίεση των «λύκων» συνεχίστηκε και στο 27ο λεπτό ήρθε και το 2-0. Ο Όλιτς βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και με απίστευτο σουτ έστειλε την μπάλα στο γάμα του Σέφερ.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ροντρίγκες σημάδεψε το δοκάρι της Νυρεμβέργης, αλλά η επανάληψη είχε μια εντελώς διαφορετική εικόνα. Η Νυρεμβέργη μπήκε πιο ψυχωμένη και στο 61', η άμυνα της Βόλφσμπουργκ έδιωξε αλλά ο Σίμονς με άπιαστο βολέ άφησε άγαλμα τον Μπενάλιο και μείωσε σε 2-1. και πριν προλάβει να συνέλθει η Βόλφσμπουργκ, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα στο 66'. Ο Κιγιοτάκε εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά και ο Νίλσον με γυριστό έκανε το 2-2.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Χασέμπε, Νάλδο, Κίερ Σέφερ, Πόλακ (77' Μάντλουνγκ), Μεντόγεβιτς, Ροντρίγκες (76' Ντοστ), Ντιέγκο, Όλιτς, Χέλμες.

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Σέφερ, Μπάλιτς, Νίλσον, Κλόζε, Πινόλα, Σίμονς, Φόιλνερ, Κιγιοτάκε, Φραντζ (46' Πέκχαρτ), Εσβάιν (89' Καναζάκι)

BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα