Χαρούμενος ο Στέφενς

22:32 17/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Χουμπ Στέφενς μετά το τελευταίο φιλικό του ΠΑΟΚ επί αυστριακού εδάφους αρχικά ανέφερε τα εξής:

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Αλλά στα φιλικά δεν παίζουν ρόλο τα αποτελέσματα, αλλά όσα δουλέψαμε και είδαμε σε όλη την προετοιμασίας μας και στους αγώνες».

Για το αν διαπιστώνει πρόοδο μετά από 3 εβδομάδες προετοιμασίας είπε:

«Έχουμε κάνει αρκετή πρόεδρο. Δουλέψαμε καλά εδώ στην Αυστρία, δίνοντας περισσότερο βάρος στη φυσική κατάσταση. Δουλέψαμε και λίγο την τακτική αλλά

τώρα θα βάλουμε στο πρόγραμμα μας περισσότερες εκρηκτικές ασκήσεις και θα ζητήσουμε πιο έντονα το γκολ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη δουλειά που έχουμε κάνει και θα ανησυχούσα αν δεν υπήρχε κάποια πρόοδος. Έχουμε πάντως πολλά πράγματα ακόμη να διορθώσουμε...»

Για το 4-4-2 που έπαιξε στο φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ και αν το προτιμάει είπε:

«Δεν είναι καθαρό 4-4-2 ούτε όμως και 4-2-3-1... Είναι κάτι ενδιάμεσο, αλλά δεν έχει σημασία αν το πεις έτσι ή αλλιώς ή 4-3-3...

Σημαντικό είναι πως παίζεις απέναντι στην μπάλα και πως επιτίθεσαι στην μπάλα, αλλά και τι κάνεις στην επίθεση. Και σε αυτούς τους τομείς έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε».

Για το αν θα επιλέξει μόνος του τον μεσοεπιθετικό που ψάχνει ο ΠΑΟΚ είπε:

«Ο προπονητής να διαλέξει μόνος του δύσκολα. Όλοι μαζί ψάχνουμε και συζητάμε.

Θέλουμε να φέρουμε καλούς παίκτες που θα δώσουν διαφορετικά χαρακτηριστικά στον ΠΑΟΚ, στοιχεία που λείπουν από την ομάδα. Ο Νέσιντ είναι ένας τέτοιος παίκτης και έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους άλλους επιθετικούς που έχουμε, από τον Κλάους, τον Σαλπιγγίδη και τον Γιάννου.

Με τον Νέσιντ και έναν ακόμη παίκτη, θεωρώ ότι κάνουμε μία μεγάλη ομάδα. Αλλά θα έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας τη νέα σεζόν και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι να βγάλουμε ασπροπρόσωπη την ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις και τις υποχρεώσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα