Χαρτ: Με όπλο την έδρα μας

16:26 28/3/2013 - Πηγή: AEK365

Τα «τρία λιοντάρια» δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους 1-0 στην Ποντγκόριτσα απέναντι στο Μαυροβούνιο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ισοφαριστούν και να μην περάσουν στην πρώτη θέση του ομίλου.
Ο Τζο Χαρτ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ανέφερε πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να μην θεωρούν τίποτα δεδομένο, αλλά και να εκμεταλλευτούν το «Γουέμπλεϊ» για να ταξιδέψουν στο Ρίο, όπου και θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο. Συγκεκριμένα, είπε:
«Θα είναι δύσκολο. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να προκριθείς στο Παγκόσμιο

και δεν μπορούμε να θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Αλλά είμαστε η Αγγλία. Πρέπει να προκρινόμαστε στις διοργανώσεις, αλλά είναι πιο εύκολο να το λες από το να το κάνεις. Πρέπει να έχουμε την έδρα μας ως βασικό μας όπλο και να κερδίσουμε τα παιχνίδια που μένουν να παίξουμε εκεί».
Τέλος, ο 25χρονος πορτιέρε στάθηκε στο γεγονός πως τόσο το Μαυροβούνιο, όσο και η Πολωνία με την οποία η Αγγλία είχε μείνει επίσης στο 1-1 τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, διαθέτουν δύσκολες έδρες, έτσι οι δύο βαθμοί που κατακτήθηκαν στα συγκεκριμένα παιχνίδια, ήταν πολύ σημαντικοί.
«Ο κόσμος απορεί που δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το σκορ υπέρ μας και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Πολωνία και το Μαυροβούνιο, αλλά αμφότερες οι χώρες έχουν πολύ δυνατές έδρες. Οπότε ο ένας βαθμός που πήραμε σε κάθε ένα από τα δύο παιχνίδια, είναι καλός. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας. Νομίζω πως το Μαυροβούνιο έπαιξε εξαιρετικά στο δεύτερο ημίχρονο και μας δυσκόλεψε πολύ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα