Χατ τρικ ο Καβάνι και... σεντόνι η Νάπολι

08:21 6/5/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A 35η αγωνιστική

ΝΑΠΟΛΙ-ΙΝΤΕΡ 3-1
ΓΗΠΕΔΟ: "Σαν Πάολο"

Με προσωπικό σόου του Έντισον Καβάνι, η Νάπολι επικράτησε 3-1 της Ίντερ στο "Σαν Πάολο" και πλέον στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν θέλει μια νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την συμμετοχή

της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Στο τρίτο λεπτό, ο Ουρουγουανός φορ αξιοποίησε ασίστ του Πάντεφ για να κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους και 20 λεπτά αργότερα η Ίντερ έφτασε στην ισοφάριση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Άλβαρεζ, πέναλτι που κέρδισε ο Ζουνίγκα.
Η Νάπολι πήρε ξανά προβάδισμα πριν το τέλος του ημιχρόνου και πάλι με τον Καβάνι ο οποίος ευστόχησε από τα έντεκα βήματα φτάνοντας τα 100 γκολ με την φανέλα της Νάπολι. Το πέναλτι κέρδισε ο Ζουνίγκα που είχε υποπέσει στην παράβαση λίγο νωρίτερα.
Το σόου του Καβάνι δεν είχε τελειώσει και στο 78ο λεπτό, πάλι από ασίστ του Πάντεφ, διαμόρφωσε το τελικό 3-1 φτάνοντας τα 26 γκολ στο εφετινό πρωτάθλημα με τον Ουρουγουανό να είναι επικεφαλής στον πίνακα των σκόρερ της Serie A.
Με την ήττα της αυτή, η Ίντερ πολύ δύσκολα θα προλάβει να εξασφαλίσει εισιτήριο για την Ευρώπη.

ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Μπρίτος, Καναβάρο, Γκαμπερίνι (62' Ρολάντο), Μάτζιο, Χάμσικ, Ζουνίγκα, Τζεμάιλι (66' Αρμέρο), Μπεχράμι, Καβάνι, Πάντεφ (85' Ινσίνε)
ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ρανόκια (83' Σκελότο), Κίβου, Περέιρα, Ζουάν, Ζόναθαν, Κόβασιτς, Άλβαρεζ, Γκουαρίν, Κουζμάνοβιτς (83' Πάσα), Μπενάσι (46' Καμπιάσο)

Keywords
Τυχαία Θέματα