Χατζηχρήστος στο aek365: Δεν πωλείται ο Μανωλάς!

12:16 31/1/2012 - Πηγή: AEK365

Την επίσημη θέση του Σταύρου Αδαμίδη πως ο Μανωλάς ΜΕΝΕΙ στην ΑΕΚ και το θέμα πώλησης του έχει τελειώσει μετέφερε στο aek365.gr ο Δημήτρης Χατζηχρήστος. Ο ηγέτης της ORIGINAL επικοινώνησε οργισμένος με τον απερχόμενο πρόεδρος της ΠΑΕ ζητώντας εξηγήσεις για τις πληροφορίες που θέλουν την ΠΑΕ να έχει ήδη συμφωνήσει με την Εβερτον. Προφανώς ο Σταύρος Αδαμίδης βλέποντας την γενική κατακραυγή

αλλά και την άρνηση του Κωστένογλου να μείνει με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, ο ένας τραυματίας, διαβεβαίωσε τον Δημήτρη Χατζηχρήστο πως ο παίκτης ΜΕΝΕΙ στην ΑΕΚ. "Δεν θα πουληθεί! Έχει τελειώσει το θέμα" ήταν τα λόγια του Αδαμίδη και όπως φαίνεται ο Μανωλάς συνεχίζει στην ΑΕΚ εκτός αν πρόκειται για κίνηση τακτικής του Αδαμίδη όμως δεν νομίζουμε σε ένα τόσο σοβαρό θέμα να λέγονται πράγματα που δεν ισχύουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Χατζηχρήστος πριν αποχωρήσει από την συνάντηση της Κυριακής για οικογενειακούς λόγους είχε τονίσει μεταξύ άλλων στην τοποθέτηση του πως η παραμονή του Μανωλά στην ΑΕΚ είναι απαραίτητη.

Keywords
Τυχαία Θέματα