Χένες: Σε 2-3 χρόνια θα κυριαρχήσουν οι Γερμανοί

16:43 26/10/2012 - Πηγή: AEK365

Την βεβαιότητα του πως σε 2-3 χρόνια οι γερμανικές ομάδες θα είναι οι κυρίαρχες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου εξέφρασε ο Ούλι Χένες καθώς, όπως είπε, και η οργάνωση υπάρχει, και οι υποδομές ενώ κανένας σύλλογος δεν παρουσιάζει χρέη.
Σε δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα "Corriere dello Sport" αναφερόμενος στις επιτυχίες των γερμανικών ομάδων στο εφετινό Τσάμπιονς Λιγκ, ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου τόνισε: "Μόνο τυχαίες δεν είναι αυτές οι επιτυχίες. Θα έλεγα πως αντικατοπτρίζουν τη δύναμη του γερμανικού ποδοσφαίρου. Για μένα δεν θα περάσουν περισσότερα

από 2-3 χρόνια για να κυριαρχήσουμε στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Μεγάλο ρόλο παίζει η οργάνωσή μας και οι υποδομές. Μην ξεχνάτε πως τα γήπεδα στη Γερμανία είναι όλα μοντέρνα και ανήκουν στις ομάδες. Κάθε εβδομάδα είναι γεμάτα κόσμο, που χαίρεται να παρακολουθεί ποδόσφαιρο. Το τηλεοπτικό συμβόλαιο είναι εξαιρετικό, όπως και η οικονομική διαχείριση όλων των ομάδων. Κανείς σύλλογος δεν παρουσιάζει χρέη. Όλα αυτά μαζί με κάνουν να είμαι βέβαιος πως το μέλλον ανήκει στις γερμανικές ομάδες".

Keywords
Τυχαία Θέματα