«Χλωμό» του Χλεμπ στον ΟΣΦΠ

08:53 1/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Αλεξάντερ Χλεμπ βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού πέρασε από ιατρικές εξετάσεις αλλά οι πιθανότητες απόκτησης του είναι πολύ λίγες εξαιτίας τριών παραγόντων.

Ο πρώτος έχει να κάνει με το γεγονός πως πολλές φορές ο Λευκορώσος μεσοεπιθετικός έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς και για αυτό άλλωστε η Βόλφσμπουργκ δεν ανανέωσε

τον δανεισμό του από την Μπαρτσελόνα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να έχει επίγνωση της κατάστασης καθώς έχει επικοινωνήσει με το ιατρικό επιτελείο της ισπανικής ομάδας.

Ο δεύτερος παράγοντας που αποτρέπει τον Ολυμπιακό να αποκτήσει τον Χλεμπ είναι το γεγονός πως η πειραϊκή ομάδα, βάσει των κανονισμών της UEFA, έχει δικαίωμα να προσθέσει μόνο τρία ονόματα στην υπάρχουσα λίστα για τα παιχνίδια του Europa League. Αυτό σημαίνει πως ένας εκ των Ντιόγκο, Καζίμ, Κάρολ και Χλεμπ θα αγωνίζεται μόνο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Τέλος, ο Χλεμπ πιάνει θέση ξένου καθώς ο Καζίμ έχει κοινοτικό διαβατήριο και αυτό σημαίνει πως για να αποκτηθεί ο Λευκορώσος χαφ θα πρέπει να αποδεσμευτεί ένας εκ των Μόνχε, Φέισα. Πάντως σε περίπτωση που τελικά ο Ολυμπιακός αποφασίσει να αποκτήσει τον Χλεμπ θα προτείνει στον ποδοσφαιριστή να αμείβεται ανάλογα με τις συμμετοχές του ώστε να μην πάθει παρόμοιο φιάσκο με αυτό που έπαθε με τον Γέστε.

Keywords
Τυχαία Θέματα