Χολέμπας: Φταίω για τα γκολ

18:47 14/6/2012 - Πηγή: AEK365

Το κεντρικό πρόσωπο της σημερινής συνέντευξης Τύπου ήταν χωρίς αμφιβολία ο Χοσέ Χολέμπας. Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού δεν τα έχει πάει καθόλου καλά στις δύο πρώτες αγωνιστικές, κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος λέγοντας τα εξής: «Είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια που κάναμε. Με την Πολωνία το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη. Με την Τσεχία ήταν διαφορετικό, γιατί στα πρώτα έξι λεπτά χάναμε 2-0 και άλλαξε πολλά για εμάς. Οι Τσέχοι άρχισαν να παίζουν διαφορετικά.

Μετά, καταφέραμε να μειώσουμε και ίσως να πετυχαίναμε και δεύτερο, αλλά αυτό δεν έγινε εφικτό. Δεν μπορώ να είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή μου. Πέρασαν γκολ από την πλευρά μου».

Για το παιχνίδι με την Ρωσία: «Η Ρωσία είναι το πρώτο φαβορί, ξέρουμε όλοι ότι είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και πρέπει να μπούμε δυνατά και να μην κάνουμε τα ίδια λάθη που κάναμε στα πρώτα δύο παιχνίδια»

Για το αν είναι έτοιμος ψυχολογικά για το παιχνίδι τοπυ Σαββάτου: «Τα λάθη πάντα γίνονται. Για αυτό είμαστε επαγγελματίες. Για να μπορούμε να τα ξεπεράσουμε και να είμαστε καλύτεροι κάθε φορά».


Μήτρογλου: «Να μπούμε δυνατά για τη νίκη»


Από την πλευρά του ο Κώστας Μήτρογλου μιλώντας για το παιχνίδι με την Ρωσία που είναι χωρίς αύριο για την Εθνική ανέφερε: «Πρέπει να μπούμε από το πρώτο λεπτό δυνατά και να ακολουθήσουμε τις εντολές του προπονητή μας για να πάρουμε τη νίκη. Όλοι οι αντίπαλοι είναι καλοί. Δείξαμε χαρακτήρα με την Πολωνία, ενώ με την Τσεχία πάλι κοντέψαμε να επιστρέψουμε. Δυστυχώς δεν το καταφέραμε. Το ξεχνάμε αυτό. Μειώνουμε τα λάθη μας και πάμε δυνατά με τη Ρωσία».

Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί και να βοηθήσει: «Εγώ κάθε μέρα δουλεύω στην προπόνηση. Όποτε με χρειαστεί ο προπονητής θα είμαι έτοιμος. Με νοιάζει μόνο η νίκη και τίποτα άλλο. Και για εμάς και για τον Αβραάμ που θέλω να του ευχηθώ ταχεία ανάρρωση. Είναι πολύ καλό να είσαι το αουτσάιντερ και εκεί πρέπει να χτυπήσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα