Χορηγία και στους τρεις Ολυμπιακούς αθλητές της ΑΕΚ η «Diamonds Shipping»

20:42 30/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η «Diamonds Shipping» έχει μπει… δυναμικά στην ζωή της ΑΕΚ και μετά την σημαντική συμβολή της στην απόκτηση των Αλβανού – Μπαλωμένου στο χάντμπολ, της Τσίμας στο γυναικείο βόλεϊ και της στήριξης που θα παράσχει στην νέα προσπάθεια στο τμήμα μπάσκετ, η εταιρία χθες βράδυ τίμησε και τους Παπαδημητρίου, Κεφαλά και Παπαχρήστου, με την τελευταία να παίρνει κανονικά

την χορηγία των 2.000 ευρώ (όπως και οι άλλοι δύο αθλητές). Σε μια κίνηση έμπρακτης στήριξης της αθλήτριας της ΑΕΚ που για ανεξήγητους λόγους αποβλήθηκε από την ΕΟΕ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Το δελτίο Τύπου της Ερασιτεχνικής:

Τους τρεις αθλητές του στίβου, που εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, τίμησε η ΑΕΚ και η εταιρεία Diamonds Shipping. Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, η διοίκηση της Ερασιτεχνικής παρέθεσε δείπνο στους Αλέξανδρο Παπαδημητρίου, Τίνα Κεφαλά και Βούλα Παπαχρήστου, θέλοντας να τους τιμήσει για το γεγονός πως κατάφεραν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός. Χορηγός της βραδιάς ήταν η εταιρεία Diamonds Shipping η οποία και προσέφερε σε κάθε αθλητή το ποσό των 2.000 ευρώ, δείχνοντας και έμπρακτα την στήριξη της στο πρόσωπο τους. Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο ποσό έλαβε κανονικά και η Βούλα Παπαχρήστου παρά τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να ακυρωθεί τελικά η συμμετοχή της στην Ολυμπιάδα. Άλλωστε με την κίνηση αυτή τόσο οι άνθρωποι της Ερασιτεχνικής όσο και η χορηγός εταιρεία ήθελαν να δείξουν ότι βρίσκονται στο πλευρό της ενώ φρόντισαν να της επισημάνουν και κατά την διάρκεια της βραδιάς πως η ΑΕΚ την στηρίζει και θα φροντίσει για την αποκατάσταση της αδικίας αλλά και του ονόματος της. Το παρών έδωσαν και οι προπονητές των αθλητών, από πλευράς ΑΕΚ παραβρέθηκαν ο γενικός γραμματέας, Βασίλης Τόγελος και ο έφορος, Δημήτρης Σταματιάδης ενώ την εταιρεία Diamonds Shipping εκπροσώπησε ο δικηγόρος, Αλέξης Αλεξίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα