Χορηγός του Τσάμπιονς Λιγκ η GazProm

13:29 9/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η UEFA υπέγραψε σύμβαση με την GazProm η οποία καθιστά την εταιρεία φυσικού αερίου "Champions League Official Partner" για τα επόμενα τρία χρόνια.
Η ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σε ανακοίνωση της τονίζει: "Η GazProm θα ισχυροποιήσει την ανάμειξη της με την διοργάνωση με το μεγαλύτερο πρεστίζ στην Ευρώπη,

μέσω αποκλειστικών υπηρεσιών και προϊόντων".
Η GazProm, η μεγαλύτερη εταιρεία φυσικού αερίου στον κόσμο γίνεται ο έκτος μεγάλος χορηγός του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τις Heineken, UniCredit, Ford, MasterCard, Sony Computer Entertainment Europe τουλάχιστον μέχρι το 2015. Σημειώνεται πως η ρωσική εταιρεία θα έχει συμμετοχή και στα ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ του 2012, του 2013 και του 2014.
Σε δηλώσεις του ο εκτελεστικός διευθυντής της UEFA, Ντέιβιντ Τέιλορ τόνισε για την συμφωνία με την GazProm: "Είμαι ενθουσιασμένος που η GazProm γίνεται επίσημος συνεργάτης για το Τσάμπιονς Λιγκ από το 2012 έως το 2015. Η GazProm είναι μια παγκόσμια εταιρεία ενέργειας και το Τσάμπιονς Λιγκ θα επωφεληθεί από την παρουσία της σε πάνω από 20 ευρωπαϊκές χώρες και πολύ περισσότερες σε όλο τον κόσμο. Περιμένουμε ότι η ανάμειξη της θα βοηθήσει την GazProm να χτίσει την αναγνωρισιμότητα και την ταυτότητα της σε παγκόσμιο επίπεδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα