Χωρίς Αγκάνθο η προπόνηση

21:03 9/10/2012 - Πηγή: AEK365

Χωρίς τον Νταβίντ Αγκάνθο, ο οποίος μετέβη στην Ισπανία, ο Άρης ολοκλήρωσε την πρώτη προπόνηση της εβδομάδας στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου.

Ο Μάκης Κατσαβάκης είχε υποσχεθεί την σχετική άδεια στον Ισπανό στράικερ και ο Αγκάνθο την εκμεταλλεύτηκε επιστρέφοντας στην πατρίδα του. Στις προπονήσεις των «κίτρινων» θα επανέλθει μέχρι την Παρασκευή (12/10).

Από 'κει και πέρα, ο Νίκος Ψυχογιός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, λόγω ενός ερεθισμού στον τένοντα. Η κατάστασή του δεν

εμπνέει ανησυχία, ενώ ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε υπέρηχο και εφόσον οι εξετάσεις είναι καθαρές θα μπει στο ομαδικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Εκτός του Αγκάνθο, στην προπόνηση δεν ήταν οι διεθνείς με την Ελπίδων Διούδης, Νταμαρλής και ο επίσης διεθνής με το συγκρότημα των νέων, Δημήτρης Σουνάς.

Η εκγύμναση των παικτών του Αρη, έγινε υπό τις οδηγίες των κ.κ Νίκου Πασσιαλή και Δημήτρη Μπουγιουκλή, οι οποίοι ανέλαβαν την ομάδα μέχρι νεωτέρας, όπως τόνισε στην ομιλία του ο Σταύρος Λαμπριάκος, πριν από την έναρξη του προγράμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα