Χωρίς εγγυητική ΠΑΟ, Αρης, ΟΦΗ, Πανιώνιος και Εργοτέλης

19:41 8/10/2013 - Πηγή: AEK365

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης πως θα ενημερώσει την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για τις εκκρεμότητες που έχουν με την εγγυητική τους επιστολή, Άρης, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ, Πανιώνιος

και Εργοτέλης.

Οι πέντε παραπάνω ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ δεν έχουν προσκομίσει την απαιτούμενη από το νόμο εγγυητική επιστολή στην ΕΕΑ και ως εκ τούτου απειλούνται με κυρώσεις.

Η ΕΕΑ συνέταξε πόρισμα ελέγχου προς την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, με κοινοποίηση στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος και οι πέντε σύλλογοι έχουν προθεσμία ως τις 31 Οκτωβρίου να προσκομίσουν την εγγυητική επιστολή.

Στο μεταξύ, η Επιτροπή ενέκρινε την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Καλλονή, χορήγησε στην ΚΑΕ Καβάλα πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α1 μπάσκετ και, τέλος, χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α1 βόλεϊ στα ΤΑΑ Ολυμπιακός, Αρης, Φοίνικας Σύρου, ΠΑΟΚ, Λαμία, ΑΕΚ, Παμβοχαϊκός, Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ΑΟ Κηφισιάς. Οι υπόλοιπες τρεις ομάδες (Παναθηναϊκός, Παναχαϊκή και Νίκη Αιγινίου) είχαν πάρει το ανάλογο πιστοποιητικό σε προηγούμενη συνεδρίαση της ΕΕΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα