Χωρίς Λοντίγκιν, Μαρίν με Άρη

19:53 15/4/2013 - Πηγή: AEK365


Στο φινάλε της σεζόν έστρεψαν από σήμερα την προσοχή τους στη Ξάνθη, έπειτα από την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο. Οι ακρίτες επέστρεψαν στη βάση τους και προπονήθηκαν στα Πηγάδια, με όσους αγωνίστηκαν χθες να κάνουν ασκήσεις αποκατάστασης και τους υπόλοιπους να λαμβάνουν μέρος σε ασκήσεις τακτικής.

Το ευχάριστο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι ότι δεν έχουν προκύψει τραυματισμοί, με τον τεχνικό της Σκόντα να μην υπολογίζει μόνο στους

Γιούρι Λοντίγκιν και Νικολά Μαρίν. Ο πρώτος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ ο δεύτερος αποβλήθηκε στο χθεσινό ματς. Έτσι, αμφότεροι είναι τιμωρημένοι και η σεζόν γι' αυτούς ολοκληρώθηκε μια αγωνιστική πριν το τέλος.

Από εκεί και πέρα, γι' αύριο υπάρχει ρεπό, με τους παίκτες να επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τετάρτη το απόγευμα. Τέλος, από την ΠΑΕ υπενθυμίστηκε στους φιλάθλους του συλλόγου ότι πριν τον αγώνα με τον Άρη στα σημεία ελέγχου πριν το γήπεδο οι κάτοχοι καρτών-μελών θα πρέπει να επιδεικνύουν μαζί με την κάρτα μέλους και την αστυνομική τους ταυτότητα, ώστε να τους επιτραπεί η πρόσβαση στο γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα