Χωρίς να ιδρώσει η Ρεάλ

08:02 27/10/2011 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ 10η αγωνιστική

ΛΕΒΑΝΤΕ-ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: 3-2

ΓΗΠΕΔΟ: Θιουτάτ ντε Βαλένθια

Απίστευτα πράγματα από τη Λεβάντε που με ένα εκπληκτικό γκολ στο 93' νίκησε τη Σοσιεδάδ και παραμένει μόνη πρώτη. Οι «τσούρι ουρδίν» πάγωσαν με το καλημέρα το γήπεδο όταν μόλις στο 3ο λεπτό ο Εστράδα έκανε το 0-1. Μόλις

τρία λεπτά μετά οι Βάσκοι είχαν δοκάρι με τον Ντε λα Μπέγια. Από εκεί και πέρα η Λεβάντε πίεσε χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στην επανάληψη όμως η πίεση απέφερε καρπούς. Στο 56' ο Νάνο ισοφάρισε και μόλις πέντε λεπτά μετά ο Βάλντο με ένα πολύ ωραίο γκολ ολοκλήρωσε την ανατροπή. Η Σοσιεδάδ στο 86' ο Ινίγκο Μαρτίνεθ με σουτ έκανε το 2-2 όμως η απίθανη Λεβάντε δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα. Στο 93' ο Ρουμπέν εκτέλεσε φάουλ από 40 μέτρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του που παρέμεινε στην κορυφή. Κατά τους πανηγυρισμούς ο διαιτητής απέβαλε τον Χουανφράν που βρισκόταν στον πάγκο.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Μουνούα, Κονέ, Νάνο, Φαρινός (68'Τσάβι Τόρες), Μπαρκέρο (84'Ρουμπέν), Ιμπόρα, Χουανφράν (73'Ντελ Όρνο), Χάβι Βέντα, Μπαγεστέρος, Χουάνλου, Βάλντο.

Ρ.ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Κάρλος Μαρίνεθ, Ντεμίντοφ (63'Μικέλ Γκονθάλεθ), Ινίγκο Μαρτίνεθ, Ντε λα Μπέγια, Αρανμπούρου, Μαριγκά, Θουρουτούθα, Εστράδα (68'Γιορέντε), Γκρισμάν.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: 3-0

ΓΗΠΕΔΟ: Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Με συνοπτικές διαδικασίες καθάρισε το ματς με τη Βιγιαρεάλ η Ρεάλ επικρατώντας με 3-0. Η ομάδα του Μουρίνιο άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Μπενζεμά και στο 10' έκανε το 2-0 με τον «Ρίκι» Κακά. Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα οι παίκτες της Ρεάλ έκρυψαν την μπάλα με τον Ντι Μαρία να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Τυπική διαδικασία το δεύτερο μέρος όπου δεν άλλαξε κάτι.

ΡΕΑΛ Μ.: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα, Κακά, Ντι Μαρία (69'Οζίλ), Ρονάλντο, Μπενζεμά (74'Ιγκουαΐν).

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Σαπάτα, Γκονσάλο, Μουσάτσιο, Καταλά, Μπρούνο, Μπόρχα, Κάνι, Ντε Γκουζμάν (51'Καμούνιας), Ρόσι (58'Μάριο), Μάρκο Ρουμπέν (75'Σένα).

ΜΑΓΙΟΡΚΑ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Ιμπεροστάρ Εστάντι

Μεγάλη νίκη για την Χιόν που πέρασε με διπλό από τη Μαγιόρκα επικρατώντας 2-1.

Οι «νησιώτες» άνοιξαν το σκορ στο 16' με τον Κάστρο. Είκοσι λεπτά μετά ο Ντε λας Κουέβας βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση αλλά ο Αουάτ με εκπληκτική επέμβαση κράτησε το μηδέν. Στο 49' όμως ο Μπίλιτς με κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια στον Ισραηλικό και έγινε το 1-1. Είκοσι λεπτά μετά ήρθε η ολική ανατροπή χάρη στο αυτογκόλ του Ζοάο Βίκτορ. Η Μαγιόρκα πάλεψε από εκεί και πέρα αλλά ήταν άτυχη καθώς είχε δύο δοκάρια. Ένα με τον Πίνα στο 83' και ένα με τον Ραμίς στο 90'

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Αουάτ, Θεντρός, Ραμίς, Ζοάο Βίκτορ, Μπιγκάς, Περέιρα, Τισόνε, Πίνα, Κάστρο, Ν'Σούε (77'Άλφαρο), Χέμεντ.

ΣΠ.ΧΙΧΟΝ: Χουάν Πάμπλο, Λόρα (78'Νταμιάν), Μποτία, Ιβάν Ερνάντεθ, Κανέγια, Νάτσο Κάσες, Ριβέρα, Τρέχο, Αντρέ Κάστρο, Ντε λας Κουέβας (82'Εγκουρέν), Μπα

Keywords
Τυχαία Θέματα