Χωρίς νίκη και οι δύο

17:35 4/11/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΠΡ- ΡΕΝΤΙΝΓΚ: 1-1
Γήπεδο: Λόφτους Ρόουντ

Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα παραμένουν ΚΠΡ και Ρέντινγκ που κόλλησαν στο 1-1.

Η ΚΠΡ μπήκε δυνατά στο ματς κι έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες στο 12' και στο 15' με τον Σισέ, αλλά στο 16' η Ρέντινγκ έφτασε στο γκολ. Ο Σέζαρ απέκρουσε την κεφαλιά του Μόρισον, η μπάλα

βρήκε και στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γκορκς με γυριστό έκανε το 1-0. Στο 26ο λεπτό ο Σισέ σούταρε από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 39' ο ΜακΚάρθι πραγματοποίησε απίστευτη επέμβαση σε φάουλ του Γκρανέρο και στη συνέχεια ο Τααράμπτ αστόχησε από κοντά.

Στο 49' ακόμη ένα φάουλ του Γκρανέρο έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 56' η κεφαλιά του Σόρει δεν ήταν καλή και δε βρήκε στόχο. Η ΚΠΡ συνέχισε να πιέζει, έχασε καλή ευκαιρία στο 59' με τον Σισέ και στο 66' έφερε στα ίσια το ματς με τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού. Ο Μποσίνγκουα έκανε από δεξιά τη σέντρα και ο Σισέ με όμορφη προβολή έκανε το 1-1 και πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα από τον περασμένο Μάιο. Στο 68' το σουτ του Τααράμπτ έφυγε μόλις άουτ.

ΚΠΡ: Σέζαρ, Μποσίνγκουα, Φέρντιναντ, Νέλσεν, Τραορέ (84' Ονουόχα), Μακί (81' Ζαμόρα), Γκρανέρι, Ντιακιτέ, Τααράμπτ, Χόιλετ, Σισέ

ΡΕΝΤΙΝΓΚ: ΜακΚάρθι, Γκάτνερ, Σόρεϊ, Γκορκς, Μόρισον, Λάιγκεργουντ, Ταμπ, ΜακΚλίρι (62' Κεμπε), ΜακΆνουφ (80' Ρόμπσον-Κανού), Χαντ, Ρόμπερτς (88' Λε Φοντρ)

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα