Χωρίς νίκη ο Μανόλο

20:56 14/1/2012 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΡΑΓΟΣΑ- ΧΕΤΑΦΕ: 1-1
Γήπεδο: Ρομαρέδα
Ούτε στο 2ο ματς του στον πάγκο της Σαραγόσα, πανηγύρισε τη νίκη ο Μανόλο Χιμένεθ, καθώς η ομάδα του έμεινε στο 1-1 με τη Χετάφε. Ο Χιμένεθ τέθηκε αντιμέτωπος με τον πρώην παίκτη του στην ΑΕΚ, Μίτσελ.
Η Σαραγόσα ήταν καλύτερη από την αρχή του αγώνα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 38ο λεπτό. ο Λουίς Γκαρσία εκτέλεσε το κόρνερ και ο Λανσάρο με άπιαστη κεφαλιά νίκησε

τον Μογιά.
Από εκεί και πέρα η Χετάφε πίεσε και στο 60' ο Ρομπέρτο αναγκάστηκε σε όμορφη επέμβαση, όταν ο Μίκου έκανε το σουτ από κοντά.
Η Χετάφε ισορρόπησε το ματς στη συνέχεια και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 78ο λεπτό. Ο Πέδρο Λεόν εκτέλεσε το κόρνερ ,και ο Λουίς Γκαρσία έστειλε κατά λάθος στη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Ρομπέρτο, Λανσάρο, Σίλβα, Πιντέρ, Παρέδες, Ζουκουλίνι (84' Ζουκουλίνι), Μίκαελ, Λαφίτα (72' Αράντα), Γκαρσία, Ομπράντβιτς (90' Εντού Οριόλ), Πόστιγκα.
ΧΕΤΑΦΕ: Μογιά, Μασιλέλα, Ράφα, Ντίας, Βαλέρα, Μίτσελ, Κασκέρο (71' Πέδρο Λεόν), Μπαράδα, Ρίος (58' Κάστρο), Γουίθα (90+1' Ροντρίγκες), Μίκου.

ΓΡΑΝΑΔΑ- ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: 1-2
Γήπεδο: Νουέβο Λος Κάρμενες
Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Ράγιο Βαγιέκανο, η οποία νίκησε μέσα στην έδρα της Γρανάδα με 2-1.
Η Γρανάδα απείλησε πρώτη στο 6ο λεπτό, καθώς ο Γέιχο και ο Χάρα δεν μπόρεσαν να βρουν τη μπάλα μετά από γύρισμα του Νιόμ.
Ωστόσο η Ράγιο Βαγιεκάνο ήταν εκείνη που έφτασε πρώτη στο γκολ. Στο 26ο λεπτό, ο Τρασόρας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μίκου με μονοκόμματο σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ρομπέρτο.
Η Γρανάδα προσπάθησε να βγει μπροστά στην επανάληψη και να ισοφαρίσει, αλλά έδωσε χώρους στη Βαγιεκάνο και το πλήρωσε.
Συγκεκριμένα στο 52ο λεπτό, η Βαγιεκάνο έφυγε στην κόντρα και ο Πίτι έκανε το 2-0, τελειώνοντας στην ουσία το ματς.
Το μόνο που κατάφερε η Γρανάδα ήταν να μειώσει στο 87ο λεπτό με τον Φραν Ρίκο, ενώ στις καθυστερήσεις έμεινε και με δέκα πάικτες, λόγω αποβολής του Ινίγκο Λόπες
ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Σικέιρα, Νιόμ, Μάινζ, Ινίγο Λόπεθ, Μάρτινς (54' Μπενίτεθ), Μ.Ρίκο, Φ,Ρίκο, Ούτσε (54' Ιγκαλό), Γέιχο, Χάρα (74' Ρομέρο).
ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Χιμένεθ, Κασάδο, Φιγκουέρας, Τίτο, Μοβίγια (81' Μίτσελ), Φουέγο, Τρασόρας, Μίκου, Αρίμπας, Ταμούδο (72' Ράικο), Πίτι (65' Ντελίμπασιτς).

ΣΕΒΙΛΛΗ- ΕΣΠΑΝΙΟΛ: 0-0
Γήπεδο: Σάντσεθ Πιθχουάν
Χωρίς νίκη για 4ο συνεχόμενο ματς έμεινε η Σεβίλλη η οποία βουλιάζει. Οι Σεβιγιάνεοι κόλλησαν στο 0-0 με την Εσπανιόλ και μάλιστα μέσα στην έδρα τους.
Πολύ καλός ο ρυθμός του αγώνα στο πρώτο μέρος, με τη Σεβίλλη να έχει τον πρώτο λόγο και να χάνει πάρα πολλές ευκαιρίες. Σημαντικότερη φάση για τους γηπεδούχους το σουτ του Τροχόφσκι στο 35ο λεπτό, το οποίο πέρασε λίγο άουτ, όπως και η προσπάθεια του Νεγρέδο στο 40'.
Στο 58' οπ Περότι δοκίμασε το πόδι του από μακριά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, ενώ μεγάλη ευκαιρία έχασε και ο Ρέγιες στο 89ο λεπτό.
ΣΕΒΙΛΛΗ: Βάρας, Κάσερες, Σπάχιτς

Keywords
Τυχαία Θέματα