Χωρίς νικητή στην Κέρκυρα

17:53 16/9/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 3η αγωνιστική

ΚΕΡΚΥΡΑ-SKODA ΞΑΝΘΗ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: E.A.K. Kέρκυρας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης

Δεν έβγαλε νικητή το ματς στην Κέρκυρα όπου η τοπική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη, 1-1 με την Ξάνθη.

Καλύτεροι οι Ακρίτες είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν το διπλό αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν.

Μέτριο το πρώτο μέρος με την Κέρκυρα να μπαίνει δυνατά και να απειλεί μόλις στο 4ο λετό με τον Αγρίτη. Η Ξάνθη απάντησε με ένα σουτ του Ντάνι στο 10' που έφυγε άουτ. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια, απείλησαν μέσα σε ένα λεπτό δύο φορές με Λεόν και Μπάρκογλου (15΄). Τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους αυτή στο 34' όταν πάλι ο Μπάρκογλου βρέθηκε σε πολύ καλή θέση αλλά σούταρε άουτ.

Στην επανάληψη η Ξάνθη ήταν η πρώτη που απείλησε όταν στο 50' το σουτ του Γκλέισον έστειλε την μπάλα μόλις άουτ. Οκτώ λεπτά μετά ο Καραλής βρήκε μέσα στην περιοχή τον Μπάρκογλου και αυτός με σουτ άνοιξε το σκορ. Η Ξάνθη προσπάθησε να απαντήσει άμεσα και στο 61' έχασε μοναδική ευκαιρία όταν ο Ντάνι μετά από φοβερή ενέργεια έδωσε στον Πλατέλλα που προ κενής εστίας δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα καθώς τον πρόλαβαν οι αμυντικοί. Η πίεση της Ξάνθης συνεχίστηκε και στο 68' ήρθε η ισοφάριση με κεφαλιά του Μαρκόφσκι. Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν και το δεύτερο γκολ με τον Μαρίν να βγαίνει τετ α τετ με τον Αναστασόπουλο στο 77ο λεπτό χωρίς όμως να καταφέρνει να τον πλασάρει.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Αναστασόπουλος, Βενέτης, Καραλής (64'Βασιλόγιανννης), Αγρίτης, Μπάρκογλου, Λεόν (81'Τσουμάνης), Έντερ, Κρητικός (72'Ηλιάδης), Χάμπλ, Κοντοδήμος, Ζουμπουλάκης

ΞΑΝΘΗ: Βιβιανί, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γκλέισον, Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο, Μάνταλος (46'Βασιλακάκης), Φλίσκας (63'Μαρίν), Βάλλας, Ντάνι, Ονουάτσι (46'Πλατέλλας).

Keywords
Τυχαία Θέματα