Χωρίς προβλήματα τα κορίτσια

20:42 11/10/2012 - Πηγή: AEK365

Έτοιμες για να μπουν μπουν με το δεξί στο νέο Πρωτάθλημα είναι οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, οι οποίες βρίσκονται σε εξαιρετική ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση. Ειδικά με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ οι Υπερπρωταθλητρίες είναι αποφασισμένες να ξεκινήσουν με... φόρα για να φτάσουν στους στόχους τους.

Ο Απόστολος Οικονόμου έχει ζητήσει από τα κορίτσια του απόλυτη συγκέντρωση, ώστε στον αγώνα της πρεμιέρας με το Ρέθυμνο να παρουσιαστούν σοβαρά και να διεκδικήσουν την πρώτη τους νίκη στο νέο Πρωτάθλημα. Οι

«κιτρινόμαυρες» θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Κρήτης στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και περιμένουν τον κόσμο να δώσει βροντερό «παρών» στις εξέδρες. Μάλιστα η διοίκηση της Ερασιτεχνικής με ανακοίνωση που εξέδωσε τόνισε την αναγκαιότητα να γεμίσει το γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του Σούπερ Καπ η Γυναικεία ομάδα Βόλεϊ δίνει τον πρώτο της αγώνα για το Πρωτάθλημα κόντρα στο νεοφώτισο Ρέθυμνο. Η διοίκηση της ΑΕΚ κυκλοφόρησε περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων (500) για τον αγώνα που θα διεξαχθεί στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου 13 Οκτωβρίου στο κλειστό του Ιωνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια... Τα εισιτήρια τιμώνται 5 Ευρώ μόνο.. Διατίθενται στα γραφεία της ΑΕΚ (Λεωφόρος Δεκελείας 138-140, Νέα Φιλαδέλφεια) καθημερινά από τις 9 το πρωι ως τις 8 και 30 μ.μ. Ενισχύστε τις κοριτσάρες, βοηθήστε την ομάδα μας να πάει ακόμη πιο ψηλά. Για περισσότερες πληροφορίες 210 2584583.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΕΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα