Σάκος του μποξ η Μπράουνσβαϊγκ

18:28 29/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ - 7η αγωνιστική

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: 0-4

ΓΗΠΕΔΟ: Eintracht-Stadion

Πλάκα έκανε η Στουγάρδη με την Μπράουνσβάιγκ επικρατώντας τελικά με 4-0. Ο Ιμπίσεβιτς στο 40' έκανε το 0-1 με κεφαλιά και ακολούθησε το γκολ του Μαξίμ στο 50'. Ο Τραορέ στο 76' πέτυχε το τρίτο γκολ των φιλοξενουμένων

για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Χάρνικ στο 86'.

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ: Πέτκοβιτς, Ελαμπντελαουί, Ντογκάν, Μπίτσακτσιτς, Ρέιτσελ, Καλιγκιούρι, Κρατς (79'Πφίτζνερ), Μπελεράμπι, Μπόλαντ, Κουμπέλα (79'Αντέμι), Τζάκσον (46'Ερλ)

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Κίτσμπαουμ, Σακάικ, Σβάαμπ, Ρούντιγκερ, Κβιστ, Γκέντνερ, Τραορέ, Μαξίμ (87'Κακάου), Βέρνερ (73'Χάρνικ), Ιμπίσεβιτς, Μποκά (46'Ράουτς)

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: 3-3

ΓΗΠΕΔΟ: Weser-Stadion

Εκπληκτικό ματς έγινε στη Βρέμη όπου η Βέρντερ με τη Νυρεμβέργη αναδείχθηκαν ισόπαλες, 3-3. Η Βέρντερ άνοιξε το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό όταν ο Γκαρσία μπήκε στην περιοχή και γύρισε την μπάλα με τον Νταμπλάνι να στέλνει την μπάλα στην εστία της ομάδας του. Ο Ελία στο 34' έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στους γηπεδούχους. Η Νυρεμβέρη κατάφερε όμως να μειώσει στο 44' με τον Κιγιοτάκε και να μείνει ζωντανή στο ματς. Μόλις στο 53' στο δεύτερο μέρος ήρθε και η ισοφάριση με τον Ντρμιτς που είχε μπει αλλαγή. Η Βέρντερ πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 66' με σκόρερ και πάλι τον Ελία όμως η Νυρεμβέρη απάντησε άμεσα καθώς τέσσερα λεπτά μετά ο Χλούσεκ έγραψε το 3-3.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.: Μίλιτς, Φριτς (80'Γκεμπρε Σελάσιε), Λουκίμια, Καλντιρόλα, Γκαρσία, Μακιάντι (70'Κρόος), Γουνούζοβιτς, Ελία (84'Κομπιλάνσκι), Χαντ, Εκίιτσι, Πέτερσεν.

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Σάφερ, Τσάντλερ, Πόγκατετζ, Νταμπάνλι, Πλάτενχαρντ, Χασέμπε, Σταρκ (70'Φραντς), Εσβάιν (46'Ντρμιτς), Κιγιοτάκε, Χλούσεκ, Πέκχαρτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα