Χόρτασαν γκολ στο Ολντ Τράφορντ

23:38 17/9/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 1ος ΟΜΙΛΟΣ - 1η αγωνιστική

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: 4-2

ΓΗΠΕΔΟ: Ολντ Τράφορντ

Χορταστικό ματς στο "Θέατρο των Ονείρων" όπου η Μάντσεστερ επικράτησε με 4-2 της Λεβερκούζεν με εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος. Η Μάντσεστερ πίεσε από τα πρώτα λεπτά και άνοιξε τελικά το σκορ στο 22ο λεπτό με πολύ

ωραίο σουτ του Ρούνεϊ. Πέντε λεπτά μετά ο επιθετικός των "μπέμπηδων" είχε ακόμα ένα εξαιρετικό σουτ αλλά αυτή τη φορά δεν βρήκε στόχο. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο Ρουνεϊ απείλησε πάλι αυτή τη φορά με εκτέλεση φάουλ που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Μόλις στο 52' η Μάντσεστερ έχασε απίστευτη ευκαιρία και πάλι με τον Ρούνεϊ και δύο λεπτά μετά οι "ασπιρίνες" την τιμώρησαν όταν ο Ρόφλες έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Κάρικ και κατέληξε στα δίχτυα. Η Μάντσεστερ όμως απάντησε άμεσα καθώς στο 59' ο Φαν Πέρσι έκανε ένα ακροβατικό σουτ και ο Λένο δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα βλέποντας την να καταλήγει στα δίχτυα του. Στο 70' οι γηπεδούχοι σφράγισαν τη νίκη τους όταν μετά το βολέ του Ντε Χέα η άμυνα της Λεβερκούζεν δεν κατάφερε να διώξει και ο Ρούνεϊ σκόραρε. Εννέα λεπτά μετά από εξαιρετικό συνδυασμό ο Βαλένσια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1.

Η Λεβερκούζεν κατάφερε να μειώσει με τον Τοπράκ στο 88'.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Φέρντιναντ, Εβρά, Βαλένσια, Καγκάβα, Κάρικ, Φελαϊνί (80'Κλέβερλι), Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Τόπρακ, Σπάχιτς, Μπένιτς, Ντονάτι, Ράιναρτζ, Καν, Ρόλφες, Σαμ (78'Κρούσε), Χέουνγκ-Μιν, Κίσλινγκ (78'Ντερτιγιόκ)

Keywords
Τυχαία Θέματα