Χότζον: Στον πάγκο ο Χαρτ

17:22 14/11/2013 - Πηγή: AEK365

Πρώτη του ατάκα στη συνέντευξη Τύπου ήταν η ανακοίνωση της... μεταφοράς του περιβραχιονίου από τον Τζέραρντ στον Λάμπαρντ: «Ο Φρανκ θα ηγηθεί των προσπαθειών μας ενάντια στη Χιλή. Θα λάβει το βραβείο για τις 100 συμμετοχές από τον πατέρα του και τον σερ Χαρστ».

Όσον αφορά στον Τζέραρντ, ο έμπειρος κόουτς επιβεβαίωσε ότι θα απουσιάσει τουλάχιστον από το πρώτο φιλικό με τη Χιλή, όπως και οι Γουόκερ- Λάμπερτ: «Οι Τζέραρντ και Γουόκερ θα χάσουν το παιχνίδι με τη Χιλή, αλλά ελπίζουμε ότι θα είναι έτοιμοι για τη Γερμανία. Θα πρέπει επίσης να μιλήσω και με τους γιατρούς για να μάθω περισσότερα

για τον Στάριτζ. Έχει δουλέψει και οι πιθανότητες λένε ότι θα μπορέσει να παίξει στο δεύτερο ματς. Από την άλλη ο Λάμπερντ τραυματίστηκε στην προπόνηση και θα μείνει εκτός με τη Χιλή, ίσως χάσει και τους δύο αγώνες. O τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός και θα μείνει εκτός μέχρι την Παρασκευή. Αντιμετωπίζει ένα μυικό πρόβλημα».

Οι επιβεβαιώσεις... συνεχίστηκαν, αυτή τη φορά όσον αφορά τον Τζο Χαρτ, ο οποίος θα μείνει- όπως είχε πει και πριν λίγες μέρες ο Χότζον- στον πάγκο για το ματς της Παρασκευής με τη Χιλή: «Ο Τζο δεν θα ξεκινήσει. Θα πρέπει ο καθένας να δουλεύει για τον εαυτό του. Θα αφήσω σε εσάς να βρείτε ποιόν από τους άλλους δύο θα χρησιμοποιήσω (Φόρστερ ή Ρούντι). Είναι πιθανό να δώσω ένα ημίχρονο στον καθένα. Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί τους. Θα τους το ανακοινώσω αύριο».

Η κουβέντα στη συνέχεια πήγε στο νέο... καυτό ερώτημα, «Μπέινς ή Κόουλ»; Ο Χότζον εκτιμά ιδιαίτερα τους δύο αριστεροπόδαρους μπακ και θέλοντας να φανεί δίκαιος, αποκάλυψε: «Θα χρησιμοποιήσω στο ένα ματς τον Μπέινς και στο άλλο τον Κόουλ, αλλά δεν έχω αποφασίσει σε ποιό απο τα δύο. Είναι πολύ καλό που διαθέτουμε τόσο καλούς παίκτες. Οι μπακ μας είναι τρομεροί».

Ερωτηθείς στη συνέχεια για τη δυναμική των αντιπάλων, ο Χότζον φάνηκε να τις υπολογίζει πολύ και απηύθυνε κάλεσμα για σκληρή δουλειά: «Δεν μπορούσαμε να επιλέξουμε πιο δύσκολος αντιπάλους. Εξαρτάται από εμάς να κάνουμε καλές εμφανίσεις. Θα δώσουμε δύο φιλικά μπροστά σε εντυπωσιακό κοινό κόντρα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Σεβόμαστε πολύ τη Χιλή. Όλοι πιστεύουμε ότι είναι εξαιρετική ομάδα. Για τη Γερμανία, όλοι γνωρίζουν πόσο καλή είναι. Οι παίκτες που έχουν επιλεγεί για την ομάδα μας πρέπει να δουλέψουν σκληρά, εάν θέλουμε να συνεχίσουμε το αήττητο σερί μας. Θα είναι συναρπαστικά παιχνίδια».

Ο προπονητής των τριών «λιονταριών» γνωρίζει ότι δεν υπάρχει πολύς χρόνος για πειραματισμούς ενόψει του Μουντιάλ. Απομένουν τρεις φιλικοί αγώνες, οι δύο τώρα και ο άλλος τον Μάρτιο, για να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για τους παίκτες που θα πάρει μαζί του στη Βραζιλία: «Πρέπει σε αυτά τα παιχνίδια να δω έναν ή δύο παίκτες. Απομένουν αυτά τα δύο και ένα τον Μάρτιο. Δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι πρέπει να δώσω χρόνο σε παίκτες που πρέπει να μάθω περισσότερο. Δεν είναι ότι αφήνω σε δεύτερη μοίρα τη σημασία των νικών, αλλά δεν πρόκειται να το θέσω ως προτεραιότητα εάν χρειαστεί να δω κάποιους παίκτες. Πρέπει να είμαι σοφότερος τον Μάρτιο, όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα