«Χρειάζεται ηρεμία»

20:17 24/3/2012 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

O Δημήτρης Παπαδόπουλος παραδέχτηκε την κακή εμφάνιση της ομάδας του στην Κατερίνη, αποκάλυψε ότι οι παίκτες του είναι πιο κουρασμένοι απ' ότι περίμενε, αλλά συνέστησε ηρεμία! «Δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε από τις ...25 Μαρτίου. Είμαστε μέσα στον στόχο. Θα παλεύουμε μέχρι την τελευταία ημέρα. Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία», δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Και συμπλήρωσε: «Οι παίκτες μού είπαν σήμερα ότι είναι πολύ κουρασμένοι. Θεωρώ, ότι οι παίκτες μου είναι κουρασμένοι και σωματικά και ψυχικά. Ξέρω όμως ποιοι είναι και τι μπορούν να προσφέρουν. Είμαι υποχρεωμένος ν' αλλάξω τη δομή της προπόνησης. Πρέπει να γίνουμε πιο ενεργητικοί. Φάγαμε πολύ... ξύλο από τον Πιερικό. Στην επίθεση χάναμε και καλάθια μόνοι μας. Βασικοί μας παίκτες ήταν άστοχοι. Πρέπει να βρούμε τρόπο να φρεσκάρουμε την ομάδα εν όψει του δύσκολου αγώνα στον Λαγκαδά και θα γίνει αυτό εκ των έσω».

Και κατέληξε: «Καταλαβαίνω την πίκρα του κόσμου της ΑΕΚ. Καταλαβαίνω, ότι μία ιστορική ομάδα, όπως η ΑΕΚ, βιώνει φέτος καταστάσεις πρωτόγνωρες. Σήμερα η ομάδα πραγματοποίησε όντως μία άσχημη εμφάνιση. Έχω ξαναπεί, όμως, ότι αυτή είναι η κατηγορία. Πρέπει να παλεύουμε κάθε μέρα. Έχουμε δρόμο μπροστά μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα