«Χρυσάφι» από Κίνα για Λάμπαρντ, Φέρντιναντ

12:27 20/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η Γκουίζχου Ρένχε της Κίνας έχει θέσει ως στόχο την απόκτηση του Φρανκ Λάμπαρντ και του Ρίο Φέρντιναντ προσφέροντας τους από 250.000 λίρες την εβδομάδα στον καθένα προκειμένου να τους δελεάσει.

Το ενδιαφέρον για τον μεσοεπιθετικό της Τσέλσι και τον αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της Γουίζχου Ρένχε ο οποίος τόνισε: "Θέλω την καλύτερη ομάδα στην Κίνα και είμαστε προετοιμασμένοι να προσφέρουμε πολλά χρήματα για να φέρουμε τον Λάμπαρντ και τον Φέρντιναντ. Πολύς κόσμος εδώ παρακολουθεί την Premier League

και ξέρει πόσο καλοί είναι και οι δυο τους".

Ο Πίνι Ζάχαβι είναι εκπρόσωπος του Ρίο Φέρντιναντ με τον Ισραηλινό μάνατζερ να δηλώνει με την σειρά του: "Όταν οι Κινέζοι θέλουν να πετύχουν κάτι το κάνουν. Το ποδόσφαιρο έχει γίνει μια μεγάλη επιχείρηση για αυτούς και θέλουν να φέρουν τους καλύτερους παίκτες και προπονητές".

Όσον αφορά προπονητές, ο πρόεδρος της Γκουίζχου Ρένχε φέρεται να προσέφερε 300.000 λίρες την εβδομάδα στον Ζοσέ Μουρίνιο με όλους τους φόρους πληρωμένους αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός δεν δελεάστηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα