Χρυσή ΑΕΚ και… Κατσούρ

08:24 9/8/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ

«ΧΡΥΣΗ Η ΑΕΚ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας που κάνει λόγο για «χορηγικά ντιλ επιπέδου... Τσάμπιονς Λιγκ» και προσθέτει: «Με αφορμή τη νέα συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς η Ωρα παρουσιάζει και αναλύει το πώς ο Μελισσανίδης κάνει πράξη μέσα σε χρόνο-ρεκόρ τον στόχο που έχει θέσει από την αρχή για να φέρει την Ένωση

στην κορυφή του επιχειρηματικού-εμπορικού ενδιαφέροντος, ενώ δεν πάνε πάρα λίγα χρόνια που δε έβρισκε βασικό χορηγό για τη φανέλα». Επίσης, η Ωρα έχει αναφορά στην πρόταση του Στιβ Μπέλεκ για δανεισμό και στο θέμα Κατσουράνη που... όσο πάει και ζεσταίνεται.

SPORTDAY

«ΣΤΟ 50-50», είναι ο τίτλος της εφημερίδας η οποία αναφέρεται στο θέμα Κατσουράνη τονίζοντας: «Κρίνεται η έλευση του Κατσουράνη στα χαφ, προτάθηκε ο Μπέλεκ για την επίθεση».

GOAL NEWS

Με την υπόθεση Κατσουράνη ασχολείται και το Goal, τονίζοντας ότι... «ΠΕΦΤΟΥΝ ΓΕΦΥΡΕΣ». «Θέμα χρόνου θεωρείται πλέον η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Κατσουράνη για την επιστροφή του», προσθέτει η εφημερίδα.

LIVE SPORT

Συνέντευξη του Βασίλη Λαμπρόπουλου φιλοξενεί η εφημερίδα, με τον νεαρό στόπερ να τονίζει ότι: «Για το καλό της ΑΕΚ θα παίζουν οι καλύτεροι».

Keywords
Τυχαία Θέματα