Χρυσή Αυγή Νέας Υόρκης: Καυγάς μεθυσμένων η δολοφονία Φύσσα

16:56 23/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ως καυγά μεθυσμένων για το ποδόσφαιρο παρουσιάζει τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα η Οργάνωση των Χρυσαυγιτών Νέας Υόρκης. Με άρθρο στην ιστοσελίδα της οργάνωση αναφέρει ότι ο δολοφόνος του 34χρονου έτυχε να υποστηρίζει τη Χρυσή Αυγή.

Το δημοσίευμα:

"Ένας 34χρονος άνδρας σκοτώθηκε στο ελληνικό προάστιο του Κερατσινίου από κάποιον που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αποκαλούν «μέλος» της Χρυσής Αυγής.

Αυτό βέβαια, ως συνήθως, είναι παραμόρφωση από τα μέσα ενημέρωσης. Ο 34 ετών άνδρας σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα της ελληνικής ομάδας του Ολυμπιακού και ο δολοφόνος έτυχε να υποστηρίξει Χρυσή Αυγή όπως άλλωστε πάνω από 1 εκατομμύριο άλλοι οπαδοί στην Ελλάδα.

Τώρα, αν 2 άνθρωποι μεθούν και παλεύουν, και κάποιος σκοτώνεται, και ο επιζών είχε κάτι να πει ευνοϊκό για την Χρυσή Αυγή, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα του κολλήσουν την στάμπα ότι είναι πλήρες μέλος. Θα πολιτικοποιοιηθεί το θέμα χωρίς να έχει σημασία το πλαίσιο, σε μια ευκαιριακή προσπάθεια να σταματήσει η Εθνική Αντίσταση του ελληνικού λαού".

Keywords
Τυχαία Θέματα