Χτύπησε στο τέλος ο Αστέρας

16:56 24/2/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 23η αγωνιστική

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Π.Ζαχαριάδης

Ο Αστέρας συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία επικρατώντας με 1-0 του Λεβαδειακού. Η ομάδα της Τρίπολης πίεσε πολύ στο δεύτερο μέρος και δικαιώθηκε με ένα γκολ στα τελευταία λεπτά.

Πολύ κακό το πρώτο μέρος με μοναδική αξιόλογη

φάση ένα φάουλ του Καγεχόν στο 33' το οποίο έδιωξε δύσκολα ο Κυριακίδης. Στην επανάληψη ο Αστέρας ανέβηκε πολύ και στο 63' έχασε καλή ευκαιρία όταν μετά το κόρνερ του Ράγιος, Μπαρτολίνι και Σανκαρέ δεν μπόρεσαν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα. Τρία λεπτά μετά ο Ντε Μπλάσις πλάσαρε από καλή θέση αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 72' ο Κοντοές έκανε το σουτ με τον Μουλόπουλο να σταματάει την μπάλα πάνω στην γραμμή. Η πίεση του Αστέρα συνεχίστηκε και στο 84' η ομάδα της Αρκεδίας είχε νέα ευκαιρία όταν ο Άλβαρες έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Τελικά στο 87' η ανωτερότητα της ομάδας του Τσιώλη μεταφράστηκε και σε ένα γκολ. Ο Ράγιος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Λέντσε σούταρε με την μπάλα να κοντράρει και να στρώνεται στον Φραγκουλάκη που από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το σουτ το οποίο με κόντρα κατέληξε σε γκολ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Κάφα (59'Κοντοές), Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Καλαντζής (31'Λέντσε), Ναβάρο (79'Φραγκουλάκης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τζάκσον, Λισγάρας, Γεωργίου, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Ροζέριο, Καγεχόν (46'Ρομέου), Ακόστα (81'Μαχαίρας), Πόι.

Keywords
Τυχαία Θέματα