«Χτύπησε» στο τέλος

15:06 18/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA-27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΛΕΒΑΝΤΕ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: «Θιουδάδ Ντε Βαλένθια»
Στην 4η θέση της La Liga παρέμεινε η Λεβάντε, αφού επικράτησε με 1-0 της Βιγιαρεάλ στο ντέρμπι του «Θιουδάδ Ντε Βαλένθια», φθάνοντας τους σαράντα ένα βαθμούς. Η Λεβάντε στο 23' «άγγιξε» το γκολ

όταν ο Χάβι Τόρες τροφοδότησε τον Μπαρκερό που σούταρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Λόπεθ έδιωξε σε κόρνερ. Η Βιγιαρεάλ απάντησε στο 32' όταν ο Μαρτινούτσιο τροφοδότησε τον Μάρκο Ρούμπεν, ο οποίος σούταρε άουτ από την μικρή περιοχή. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 43' όταν ο Βάλντο σέντραρε από τα δεξιά για τον Κονέ που έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Λόπεθ μπλόκαρε. Η Λεβάντε «φλέρταρε» με το 1-0 στο 56' όταν ο Τσεζάλ πάσαρε στον Μπαρκέρο, ο οποίος σούταρε από την μικρή περιοχή με τον Λόπεθ να αποκρούει ασταθώς ενώ στην επαναφορά ο Κονέ σούταρε άουτ από το μισό μέτρο. Η Βιγιαρεάλ «άγγιξε» το προβάδισμα στο 69' όταν ο Καστελάνι τροφοδότησε τον Νιλμάρ που σούταρε από την μικρή περιοχή, αλλά ο Μουνούα έδιωξε σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 74' με τον Σένα να αστοχεί σε φάουλ, ενώ στο 83' η Λεβάντε απάντησε όταν ο Φαρινός τροφοδότησε τον Κονέ που πλάσαρε αλλά ο Λόπεθ έδιωξε σε κόρνερ. Η Βιγιαρεάλ έμεινε με δέκα παίκτες στο 90' λόγω αποβολής του Μαρτσένα, ενώ στο 90+2' η Λεβάντε πήρε την νίκη όταν ο Χάβι Τόρες σέντραρε από τα δεξιά για τον Ρούμπεν Σουάρεθ, ο οποίος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-0.
ΛΕΒΑΝΤΕ: Μουνούα, Βέντα, Καμπράλ, Μπαγιεστέρος, Χουανφράν, Χάβι Τόρες, Ιμπόρα (72' Φαρινός), Βάλντο, Τσεζάλ (84' Ελ Ζαρ), Μπαρκέρο (67' Ρουμπέν Σουάρεθ), Κονέ.
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Λόπεθ, Μάριο, Ζαπάτα, Μουσάσιο, Οριόλ, Σένα, Μπρούνο, Μαρτινούτσιο (80' Πέρεθ), Καστελάνι (72' Μαρτσένα), Νιλμάρ (90' Καμούνας), Μάρκο Ρούμπεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα