Χαμαιτυπείο και πάλι η Βουλή

17:32 18/7/2013 - Πηγή: AEK365

Από κάθε όριο ξέφυγε η κατάσταση στη Βουλή, όπου οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν με χυδαίο τρόπο στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Θανάσης Πετράκος του ΣΥΡΙΖΑ είχε νωρίτερα καταγγείλει από το βήμα της Βουλής

ότι η Χρυσή Αυγή, από τα γραφεία της στη Βουλή, απειλεί, τηλεφωνικά, πολίτες να μην επιχειρήσουν αντιδιαδήλωση, σε εκδήλωση που προετοιμάζει στη Μεσσηνία.

Στη συνέχεια, στο βήμα ανέβηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης ο οποίος ανέφερε ότι ο κ. Πετράκος αποκρύπτει πως το τηλεφώνημα έγινε από τη Χρυσή Αυγή στο Indymedia. Είπε ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το γνωρίζει διότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι οι κουκουλοφόροι, οι δολοφόνοι που καίνε την Αθήνα κάθε φορά».

«Που ήταν η ΕΡΤ και ο κ. Πετράκος, όταν πέθαινε κόσμος επειδή δεν είχε να ζήσει; Ο κ. Πετράκος που φώναξε κάποτε στη Μεσσηνία το σύνθημα που είναι κρεμασμένο με πανό σήμερα στην ΕΡΤ, το "ΕΑΜ ΕΛΑΣ Μελιγαλάς". Και του είπα και εγώ τότε στο Βίτσι και στο Γράμμο σας βάλαμε στην άμμο».

Μετά από αυτή τη φράση υπήρξε αντίδραση από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Κουκούτσης είπε: «Είπατε κάτι κ. Διαμαντόπουλε;» με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά «Ο,τι άκουσες».

«Δεν άκουσα γι΄ αυτό ρωτάω. Θα μου τα πείτε έξω», είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Τα επικριτικά σχόλια συνεχίστηκαν από τα έδρανα και σε αυτά ο κ. Κουκούτσης απάντησε: «Ησυχία κομμουνιστές»! τότε, αντέδρασε ο Θανάσης Παφίλης και ο κ. Κπυκούτσης απάντησε: «Συγνώμη δεν μίλησα σ' εσάς. Σας τιμώ εσάς. Αυτοί δεν είναι κομμουνιστές είναι γιαλαντζί κομμουνιστές», επέμεινε ο κ. Κουκούτσης.

Με το πέρας της ομιλίας του ο βουλευτής κατέβηκε από το βήμα και μαζί με άλλους βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατευθύνθηκε στην έξοδο από την ολομέλεια περνώντας από τα έδρανα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταγγέλλουν ότι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στράφηκαν απειλητικά εναντίον τους και ότι χρησιμοποίησαν σε βάρος τους ύβρεις. Η ένταση μεταφέρθηκε και εκτός Ολομέλειας, με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να αποχωρούν συντεταγμένα από την αίθουσα, φωνάζοντας και βρίζοντας χυδαία μπροστά από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ. «Γαμ...δες του ΣΥΡΙΖΑ, γαμι..λ..δες, μ... νια», μου...πανα..., μουν...σκυλα, ελάτε έξω να τα πούμε... να σας γαμ...με» ήταν, μεταξύ άλλων οι εκφράσεις που χρησιμοποίησαν, σύμφωνα με βουλευτές της Αντιπολίτευσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα