«Δε θα επηρεαστεί ο Κασάνο»

10:44 7/10/2012 - Πηγή: AEK365

Κανένα πρόβλημα δε θα έχει ο Αντόνιο Κασάνο σε περίπτωση που οι οπαδοί της Μίλαν τον αποδοκιμάσουν στο σημερινό ντέρμπι με την Ίντερ πιστεύει ο Ντιέγκο Μιλίτο.

Ο Κασάνο μετακινήθηκε αυτό το καλοκαίρι από τους «ροσονέρι» για το μεγάλο τους αντίπαλο τους «νερατζούρι».

Σύμφωνα με τον Αργεντινό στράικερ οι αποδοκιμασίες και οι φραστικές επιθέσεις προς τον Ιταλό επιθετικό μόνο ένα παραπάνω κίνητρο να αγωνιστεί καλύτερα μπορούν να του δώσουν στο παραδοσιακό ντέρμπι του

Μιλάνου.

«Μια εχθρική ατμόσφαιρα δε θα είναι πρόβλημα για αυτόν», δήλωσε ο Μιλίτο στη Gazzetta dello Sport και συνέχισε:

«Αντίθετα πρέπει να τον ευχαριστούν για τα όσα προσέφερε στο σύλλογο.

Η διάθεση του μεγαλώνει όταν συναντά τέτοιες συνθήκες. Αν είναι νευριασμένος , το κρύβει πολύ καλά, κάνοντας αστεία και γελώντας στην προπόνηση και είναι απλά ο εαυτός του.

Έχει πολύ μεγάλη εμπειρία για να επηρεαστεί από τέτοιες καταστάσεις».

Η καριέρα του 30χρονου επιθετικού που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν , μεταξύ άλλων και στις Ρόμα και Σαμπντόρια έχει πάρει και πάλι ανοδική πορεία υπό τις οδηγίες του Αντρέα Στραματσόνι έχοντας πετύχει 4γκολ σε 6 παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

«Ο Κασάνο ζει το παιχνίδι σαν κανέναν άλλο. Μπορεί να είναι καθοριστικός σε κάθε αγώνα. Στην πραγματικότητα προτιμά να πασάρει παρά να πετυχαίνει γκολ.

Όταν έχει την μπάλα στα πόδια κάνοντας ένα καλό σπριντ είναι το μυστικό για μια φάση. Με τον καιρό μαθαίνουμε καλύτερα το παιχνίδι ο ένας του άλλου και γινόμαστε πιο αποτελεσματικοί», συμπλήρωσε ο 33χρονος Αργεντινός.

Keywords
Τυχαία Θέματα