Δεύτερη ευκαιρία σε Μπάρντσλεϊ

17:49 18/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Σκοτσέζος διεθνής, λίγο μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι των «μαυρόγατων» για τη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, ο Μπάρντσλεϊ, απαντώντας σε οπαδό στο twitter, έγραψε ειρωνικά: «Σπουδαίο ξεκίνημα.. χαχαχαχα».
Εννοείται πως δεν πέρασε απαρατήρητο από τη διοίκηση της ομάδας και τον Πάολο Ντι Κάνιο που αμέσως τον έθεσε εκτός ομάδας! Μάλιστα, του απαγορεύθηκε να συμμετέχει στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους παίκτες!
Βέβαια, εδώ και αρκετές μέρες έχει απολογηθεί - προτού απομακρυνθεί ο Ντι Κάνιο

- κι έχει ενσωματωθεί ξανά στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, αλλά πλέον, διεκδικεί και την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και τα παιχνίδια του συλλόγου.
«Είναι τυχερός που σημειώθηκε αλλαγή προπονητή. Ξέρετε πως λειτουργεί αυτό ορισμένες φορές... Υπάρχει μια απόφαση από ένα μέρος της ομάδας και ξαφνικά υπάρχει μια αλλαγή, πότε αναιρείται αυτό. Τώρα πλέον, όλα είναι στο χέρι του. Θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία. Μου έχει πει και ο ίδιος ότι έκανε λάθος και εγώ από την πλευρά μου θέλω να του δώσω την ευκαιρία για να παίξει. Θα ζητήσω κι εγώ από τους οπαδούς της ομάδας να τον δεχτούν ξανά και να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Αν ξανακάνει λάθος, τότε θα έχει βάλει ο ίδιος τον εαυτό του σε πολύ δύσκολη θέση...».

Keywords
Τυχαία Θέματα