Δείχνει Φουρτάδο για Κέρκυρα ο Λίνεν!

13:38 7/2/2013 - Πηγή: AEK365

Μία βασική απουσία θα έχει η ΑΕΚ στο ματς της Κυριακής με την Κέρκυρα και αυτή θα είναι του τιμωρημένου Αντώνη Πετρόπουλου. Όπως φάνηκε στην προπόνηση της Πέμπτης (7/2) ο Έβαλντ Λίνεν σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στην επίθεση τον Εμίλιο Φουρτάδο, έχοντας ως δεύτερη επιλογή τον Μιχάλη Παυλή.
Στην άσκηση τακτικής ο Λίνεν δοκίμασε τον Φουρτάδο μαζί με τον Παυλή στην επίθεση, ωστόσο κινεί αίσθηση όλων είναι ότι

ο Αφρικανός θα ξεκινήσει την Κυριακή. Όχι γιατί είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά επειδή όλα τα δεδομένα μέσα από τις προπονήσεις δείχνουν ότι ο προπονητής έχει καταλήξει σε αυτή τη λύση.
Από εκεί και πέρα η διάταξη της δοκιμής ήταν ίδια: 4-4-2 με ρόμβο. Με γνώμονα όμως ότι οι διεθνείς (Φούντας, Κατίδης, Μπουγαϊδης και Β. Βλάχος) έκαναν αποφόρτιση και δεν συμμετείχαν στην άσκηση τακτικής είχαμε κάποιες αλλαγές.
Συγκεκριμένα με την ομάδα των βασικών δοκιμάστηκαν οι: Κωνσταντόπουλος, δεξί μπακ ο Αρκούδας, αριστερό ο Τσουμάγκας και στόπερ οι Κουτρουμπής και Τσούπρος. "Κόφτης" στο κέντρο ήταν ο Μητρόπουλος, δεξί χαφ ο Κορδέρο, αριστερό ο Ρίκκα (που επανέρχεται στο αρχικό σχήμα) και 10άρι ο Γκερέιρο. Στην επίθεση όπως προείπαμε δοκιμάστηκε ο Φουρτάδο με τον Παυλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα