Δείτε στους κινηματογράφους...

23:36 5/1/2012 - Πηγή: AEK365

Με τρεις καινούργιες ταινίες και μια επανέκδοση ξεκινά το 2012.

Πρώτα απ' όλα ξεκινά να προβάλλεται η συνέχεια του Σέρλοκ Χολμς, Σέρλοκ Χολμς 2: Το Παιχνίδι των Σκιών. Ο Γκάι Ρίτσι καταπιάνεται και πάλι με τον ήρωα του Άρθουρ Κόναν Ντόιλ μαζί με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και τον Τζουντ Λο, ως Σέρλοκ Χομς και τον βοηθό του Γουότσον, αντίστοιχα. Στο ίδιο μήκος κυματος με την πρώτη ταινία η τρέλα του Γκάι Ρίτσι σε συνδυασμό με αυτή του Ντάουνι Τζούνιορ δημιουργούν μια διασκεδαστική περιπέτεια γεμάτη δράση. Μην περιμένετε

κάτι περισσότερο, παρά δυο απολαυστικές ώρες. Για την ιστορία, ο Σέρλοκ θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον μεγάλο του αντίπαλο, τον καθηγητή Μοριάρτι (Τζάρεντ Χάρις).

Ο Άκι Καουρισμάκι στο Λιμάνι της Χάβρης μας παρουσιάζει τον Μαρσέλ Μαρξ, έναν μποέμ τύπο που κάποτε φιλοδοξούσε να πιάσει την καλή ως συγγραφέας στο Παρίσι και τώρα έχει αποτραβηχτεί στη Χάβρη, το δεύτερο πιο πολυσύχναστο λιμάνι της Γαλλίας. Όταν συναντιέται με έναν ανήλικο λαθρομετανάστη από την Αφρική, τον οποίο αναζητά η αστυνομία, αναλαμβάνει να τον βοηθήσει να βρει το δρόμο του. Έστω κι αν χρειαστεί να υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του... Με τους Αντρέ Βιλμς, Κάτι Ούτινεν, Ζαν-Πιέρ Νταρουσέν.

Μετά την Καρδίτσα, ο Στράτος Μαρκίδης κατεβαίνει στην Λάρισα και δημιουργεί το Λάρισα Εμπιστευτικό με πλήθος γνωστών εγχώριων αστέρων, όπως έγινε και στο «I Love Kαρδίτσα». Οι ζωές σε δυο χωριά που ήταν χωρισμένα με έναν τοίχο ανατρέπονται όταν έρχεται ο Καλλικράτης και γκρεμίζει τον τοίχο ενώνοντας τα δυο χωριά...

Σε επανέκδοση κυκλοφορεί η ταινία Απληστία του Έριχ Φον Στροχάιμ για έναν αγαθό πρώην χρυσωρύχο και νυν οδοντίατρο, ο οποίος ερωτεύεται την Τρίνα, με την οποία είναι ερωτευμένος και ο εξάδελφός της, και φίλος του Μακ Τηγκ, Μαρκους (Τζην Χέρσχολτ). Ένα ερωτικό τρίγωνο δημιουργείται και ένα βαθύ μίσος χωρίζει τους πρώην τρεις φίλους. Η ταινία που γύρισε ο Στροχάιμ διαρκούσε 240 λεπτά. Όταν αποκαταστάθηκε, και μετά από απόφαση της MGM, έφτασε τα 140 λεπτά. Σε αυτή την εκδοχή προβάλλεται και στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα