Δείξε τις προτιμήσεις σου στο πορνό να σου πως ποιος είσαι! (ΦΩΤΟ)

23:19 13/3/2013 - Πηγή: AEK365

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αποτελέσματα έρευνας σχετικά με τις προτιμήσεις στο ινερνετικό πορνό ανάλογα με την χώρα, όπου διαμένει κάποιος. Η έρευνα βασιστηκε στους όρους αναζήτησης που βάζει κάποιος στα ανάλογα σάιτ.

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι υπάρχει μια κοινή τάση σε κάθε χώρα για τις επιλογές τους, όσον αφορά τι πορνό θα παρακολουθήσουν στο ίντερνετ!

Έτσι, ενώ στην Αμερική προτιμούν τις... MILF, ωστόσο διαφορές υπάρχουν κατά πολιτείες όπου άλλοι προτιμούν τις Ασιάτισσες, άλλοι τους γκέι και άλλοι έφηβους!

Στην Ευρώπη είμαστε λίγο πιο πατροπαράδοτοι με τους Έλληνες, τους Βρετανούς, τους Νορβηγούς, τους Σουηδούς, τους Γάλλους, τους Ιταλούς, τους Πολωνούς και τους Γερμανούς να προτιμούν να δουν πορνό με πρωταγωνιστές από τη χώρα τους και κατά κύριο λόγο ετεροφυλόφιλους!

Στη Φιλανδία από την άλλη υπάρχει μια μεγάλη προτίμηση σε... μεγαλύτερες ηλικίες με τους όρους «ώριμη» και «γιαγιά» να επικρατούν, ενώ στην Ουγγαρία προτιμούν τους... ξυλοκόπους!

Τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται λίγο περίεργα στην Ουκρανία όπου ο συχνοτερος όρος είναι ο «raincoat» (γκέι) και ακόμα πιο παράξενα είναι στην Ρουμανία όπου συχνότερα πατούν «μητέρα και γιος».

Στη Συρία και παρά τα όσα γίνονται στη χώρα, οι χρήστες του ίντερνετ επιλέγουν στα σάιτ πορνό τον όρο «θεία», ενώ οι «γκέι» είναι ψηλά και στο Ιράν παρά τα όσα θα φανταζόταν κανείς!

Στο Περού και οι 10 πρώτοι όροι που είναι συχνότεροι στα πορνοσάιτ σχετίζονται με γκέι ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και στη Βενεζουέλα όπου οι 8 στους 10 αφορούν γκέι! Θα πρέπει μάλλον να υποθέσουμε ότι οι στρέιτ άντρες δεν μπαίνουν σε τέτοια σάιτ σε αυτές τις χώρες!

Η έρευνα διενεργήθηκε από την προνογραφική μηχανή αναζήτησης PORNMD.

Keywords
Τυχαία Θέματα