Δέλλας: Η ΑΕΚ είναι πάντα ΑΕΚ

17:46 13/10/2013 - Πηγή: AEK365

Στη συνέχιση της δουλειάς, με στόχο τη βελτίωση στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας στις δηλώσεις του στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα και έξω από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Αρχικά ο προπονητής αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Ηλυσιακό:
«Οι ομάδες της κατηγορίας έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά, κλειστές άμυνες. Τα παιδιά είχαν διάθεση, έκαναν ότι τους ζήτησα, αλλά δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Ήταν ένα παιχνίδι Κυπέλλου, δεν μένουμε εδώ. Δίνουμε ευκαιρίες σε παιδιά από τις ακαδημίες, 4 παιδιά που προέρχονται απο

εκεί αγωνίστηκαν σήμερα».

Στην πορεία σχολίασε το γεγονός με τις πολλές χαμένες ευκαιρίες: «Υπήρχε άγχος. Πάντα θα υπάρχει. Η ΑΕΚ θα είναι πάντα ΑΕΚ. Χρειάζεται δουλειά, και αυτό το έχουν καταλάβει τα παιδιά. Και σε αυτό αλλά και στο παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας (σ.σ. 0-0 με τον Α.Ο. Περιστερίου) κάναμε αρκετές ευκαιρίες. Στηρίζω τους παίκτες μου και θα είμαι μαζί τους».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε και στον Νίκο Γεωργέα: «Ο Νίκος, όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι πολύτιμος για την ομάδα. Όλοι είναι σημαντικοί για την ομάδα. Σταδιακά θα χρησιμοποιηθούν όλοι οι παίκτες. Σήμερα, ο Αργυρίου ξεκίνησε βασικός. Όλοι θα πάρουν την ευκαιρία»

Keywords
Τυχαία Θέματα