Δέλλας: Ο Ηρόδοτος χτυπούσε στο ψαχνό

19:49 11/12/2013 - Πηγή: AEK365

Νευριασμένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Τραϊανός Δέλλας καυτηριάζοντας τον τρόπο παιχνιδιού του Ηροδότου λέγοντας ότι η αντίπαλη ομάδα βαρούσε στο ψαχνό. Συγκεκριμένα ο προπονητής της ΑΕΚ είπε στην αρχική του τοποθέτηση, δείγμα της έντασης που υπήρχε στο ματς:

«Η ψυχολογία της ομάδας δεν αλλάζει, ξέρουμε ποιοι είμαστε αλλά εμείς ζητάμε περισσότερο σεβασμό από τους αντιπάλους. Παίζουμε ποδόσφαιρο, σήμερα είδαμε μια ομάδα που δεν παίζει ποδόσφαιρο, που βαράει στο ψαχνό. Για εμάς ο στόχος είναι να φύγουμε

γρήγορα από την κατηγορία. Είχα πει στο Μενίδι πως με τέτοιες εμφανίσεις δεν θα ανέβουμε και παρεξηγήθηκα. Δεν είναι δύσκολη η άνοδος, είναι σίγουρη. Είμαι ευχαριστημένος πως όλα τα παιδιά έδωσαν απαντήσεις σε φίλους και επικριτές.

Λάθη πάντα γίνονται σε ένα παιχνίδι. Και σήμερα έγιναν λάθη και πρέπει να τα διορθώνουμε. Είδα κάποια πράγματα. Εμείς εκπροσωπούμε την ΑΕΚ, σεβόμαστε τον αντίπαλό μας θέλουμε να μας σέβονται και αυτοί. Κάποιοι νόμιζαν ότι θα έπαιζαν με ένα χωριό. Έγιναν κάποιες δηλώσεις τις προηγούμενες μέρες από ανθρώπους που εκπροσωποπούν τον Ηρόδοτο που δεν έδειξαν να περιέχουν σεβασμό για την ΑΕΚ. Σέβομαι τον Ηρόδοτο που έχει 500 - 1000 φιλάθλους αλλά η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με εκατομμύρια φιλάθλους. Ο κόσμος είναι η ιστορία μιας ομάδας. Ο κόσμος της ΑΕΚ ήταν, είναι και θα είναι όλη η ΑΕΚ. Ο κόσμος της ΑΕΚ ήταν, είναι και θα είναι πάντα δίπλα μας. Είναι η μεγάλη δύναμη του συλλόγου και για αυτόν τον λόγο θα πρέπει να σκέφτονται τι λένε για την ΑΕΚ. Γι΄αυτό λέω πως οι αντίπαλοι πρέπει να μας σέβονται. Δεν περιμένουμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε από ένα ματς. Η ΑΕΚ έχει έναν μακροπρόθεσμο στόχο που είναι το γρήγορο πέρασμά μας από την κατηγορία. Πιθανή αποτυχία σε ένα ματς δεν θα αλλάξει κάτι στον στόχο μας παρά το γεγονός ότι όταν χάνουμε γίνεται όλος αυτός ο πανικός και μαθαίνουμε τι δουλειά κάνει ο κάθε παίκτης της αντίπαλης ομάδας. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας γιατί δεν θέλουμε να γίνουμε σαν και αυτούς. Είμαστε η ΑΕΚ και στοχεύουμε στην επιστροφή μας στην πρώτη κατηγορία».

Ο κ. Δέλλας ρωτήθηκε και για τον αδικοχαμένο φίλαθλο της ΑΕΚ Θέμη Γύπαρη και τόνισε: «Σίγουρα είναι λυπηρό όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος. Πόσο μάλιστα όταν ανήκει στην οικογένεια της ΑΕΚ που είναι βέβαιο ότι ο χαμός του στεναχώρησε πολλούς». Τέλος για την παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ πρόσθεσε: "Ο κόσμος της ΑΕΚ ήταν, είναι και θα είναι πάντα δίπλα μας. Είναι η μεγάλη δύναμη του συλλόγου και για αυτόν τον λόγο θα πρέπει να σκέφτονται τι λένε για την ΑΕΚ".

Keywords
Τυχαία Θέματα